Preminuo Marinko Rokvić

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bake

nek je pokoj duši dragog Marinka

Alo novinar

Svi pevaci u Srbiji su se prvi vakcinisali. Zasto ne napisete je li bio vakvinisan.

Bosanac

Crkla srbenda genocidna

Bio je normalan srbin, sto je u tom narodu rijetkost!

.

Hanibal

Posljednji album za sada Marinko Rokvić objavljuje 2008. godine i taj album nosi naziv 'Gatara'. E čuj "za sada", pa čitate li vi uopšte tekst koji pišete??

PapeMehlem

"Za sada" posljednji album!!! Novi se ocekuje u produkciji kuce Nebeske Njive zajedno sa Radiosarajevo.ba

@Bosanac

Crkla srbenda genocidna ka Bosanac Nisi ti Bosanac ti si glupi dijasporac a i genocidaš

Prije rata..

..mi je Marinko bio pojam za jeeberlook.. Danas,on je je6ena siva eminencija za ove cobane sto ih gledam po novinama i TVu.. I uz to jos nije bio chetneek.Sta ces vise...pocivaj u miru Marinko !!

Guest

Da, Marinko je uvijek bio dostojanstven čovjek i nikada se nije moglo pročitati čak ni u žutoj štampi da je nekog uvrijedio na bilo koji način, posebno ne ma nacionalnoj osnovi. Nek mu je pokoj duši, od mene običnog Bosanca koji je volio njegove pjesme.

D aut

. ka Bio je normalan srbin, sto je u tom narodu rijetkost! I Muamer Zukorlić je bio normalan Bošnjak, što je u tom narodu prava retkost

D aut

Crkla srbenda genocidna ka Bosanac I onda se pitate zašto Dodik radi to što radi. Pa ko bi uopšte želeo da živi sa takvima u zajednici. Bolesni ste. Čast malobrojnim izuzecima.

moke

Crkla srbenda genocidna ka Bosanac I onda se pitate zašto Dodik radi to što radi. Pa ko bi uopšte želeo da živi sa takvima u zajednici. Bolesni ste. Čast malobrojnim izuzecima. ka D aut<< Mogao bi se ti pitati ko ustvari pise ove bolesne postove? Niko ko se osjeca Bosnacem to ti garantujem 100% Pokoj dusi Marinku, iako tu muziku nikad nisam slusao.

/ Najnovije