Preminuo Fred Matić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FREDE, LAKU NOĆ!🙏🕯

Bio je neusporedivo veći i važniji od cjelokupnog SDP-a Hrvatske, "mudrog" mešetara Milanovića i ostatka hrvatske političke scene. Uz časne iznimke, poput sjajnih Katarine Peović, Dalije Orešković. Čovjek kojemu je u ratu i poraću ljudskost, hrabrost, plemenitost, bila ispred hrvatstva ( ili srpstva, bošnjaštva, bilo čega od toga, ali u toksičnom augmentativu!). Stoga je s pravom mogao živjeti i pjevati onu M.Kekina: "Ja nisam vaš/ od glave do pete/ ja nisam vaš/ moji su pobijedili 45-e/ i tome ću učiti svoje dijete!/ Fred Matić, dosljedno čovjek i dosljedno svoj- nasuprot zapjenjenoj, prividno čovjekolikoj desnici i wannabe ljevičarima, salonskim revolucionarima i prodanim dušama. Počivaj u miru, dragi Frede, druže i brate svih nas istomišljenika!🤜🤛🙏💔🕯

Heroj

Počivaj u miru Frede! Rijetko dobar čovjek u politici.

Naš dobri Fred

Dobra i draga duša, hrabar i pošten čovjek, jedan od najboljih u Hrvatskoj. Falit će...

Veliki gubitak 🤍

Bio je inspiracija, svakom riječi i potezom pokazivao kako bi trebalo biti i kako bi moglo da bude. Voljela bih da njegova porodica zna koliko smo ga poštovali i ovdje u BiH.

Šljamu neofašistički!!!

Svima onima i njihovim najbližim, neofašističkom šljamu smrdljivim, koji mogu dislajkati ovakve ljudske i plemenite komentare povodom smrti čovjeka koji je bio utjelovljenje ljudskosti i hrabrosti, želim od srca sve najgore! Bagro rugobna, neljudskost vam vonja do neba! Počivaj u miru, velika dušo i dobri čovječe, uvijek si znao stati nasuprot ovoga kukavičkog, mizernoga šljama!

/ Najnovije