Premijerka Srbije Ana Brnabić "zaledila": Nije mogla da završi rečenicu o Đilasu

4
Radiosarajevo.ba
Premijerka Srbije Ana Brnabić "zaledila": Nije mogla da završi rečenicu o Đilasu
PrtScr / Ana Brnabić

Snimak gostovanja premijerke Srbije Ane Brnabić na televiziji b92 i njen pokušaj da objasni videa objavljena na društvenim mrežama koja govore protiv Dragana Đilasa postao je predmet ismijavanja u cijelom regionu.

Za razliku od brojnih kolega iz inostranstva, koji posao premijera doživljavaju kao mogućnost da služe građanima, premijerka Srbije svoje radno mjesto posmatra kao poziciju sa koje može najbolje da služi svom gazdi i šefu stranke, piše Nova.rs.

Premijerka došla na televiziju B92 sa namjerom da priča o spotovima koje je plasirala, ali se u jednom momentu toliko zbunila da nije bila u stanju da sastavi smislenu, prostoproširenu rečenicu.

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

Sve Dodikove prazne najave o otcjepljenju: 'Iduće godine u ovo doba, bit ćemo nezavisni'

A počelo je obećavajuće: Najprije je naglasila da Vučić „ne pravi video klipove o opoziciji“, a potom da se oni ne prave ni na Andrićevom vencu.

Onda je prešla na sebe i tu je došlo do potpune blokade.

“Dakle, da sam ja… Zato što je to jedna od stvari koja je meni bila najstrašnija od sve krađe, koje…. Koje, Đilas… Am… Vršio dok je bio vlast. Sve krađe koje…. Koje je on, nažalost svih nas, a najviše nažalost dece…Amm, dakle…”, mučila se Brnabić da sklopi rečenicu, dok ju je s punom pažnjom slušao gospodin Fokus.

Na kraju je odustala i prešla na drugu temu, prekinuvši neprijatnu tišinu koja je zavladala u studiju.

tekst

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije