Mišljenje / Ana Brnabić: Ubistvo Vučića planirano dugo i detaljno

24. 10. 2021. u 14:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ana Brnabić, premijerka Srbije gostovala je na Pink TV i komentirala hapšenje bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović kao i slučaj afere Jovanjica. Istakla je da je sigurna kako je bilo planirano ubistvo predsjednika Aleksandra Vučića na prostoru Srbije.

"Slažem se i sa onim što je izjavio predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, a to je da je planirana i fizička eliminacija predsednika Srbije. Ovo je samo bilo uvertira u sve to. Planirano je dugo i detaljno.

Formirane su paralelne strukture u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) i vođene su kampanje u tajkunskim medijima, koje su prenosili i mediji u regiji kako bi Vučića dehumanizirali i od njega i njegove porodice napravili kriminalni klan", rekla je Brnabić za TV Pink.

Brnabić je dodala da bi u trenutku njegovog eventualnog fizičkog smaknuća mediji rekli "da nije ništa čudno, da je to i zaslužio, on je bio mafijaš, a političar samo za javnost".

Ističe da je sigurna da je bilo planirano ubistvo predsjednika Srbije.

"Ceo narativ je bio takav! Mislim da su hteli da ga ubiju i pre, tokom i posle otvaranja spomenika Stefanu Nemanji, ali danas je, čini mi se, taj narativ razbijen. Mi ćemo nastaviti istragu i zaštićenih neće biti", zaključila je Brnabić.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (9)