Ana Brnabić: Aleksandar Vučić je bolestan, noćima nije spavao

16
Radiosarajevo.ba
Ana Brnabić: Aleksandar Vučić je bolestan, noćima nije spavao
Foto: EPA-EFE / Ana Brnabić

Aleksandra Vučića je uhvatio grip, oslabio mu je imuni sistem zbog svih napora i stresa, rekla je premijerka te zemlje Ana Brnabić povodom otkazivanja, odnosno pomjeranja jučerašnjih sastanaka predsjednika šefa države.

"Do duboko u noć smo razgovarali. On, nažalost, ne miruje, volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom sada oko svega što se dešava na Kosovu.

Mislim da noćima nije spavao, uhvatio ga je grip. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa", rekla je Brnabić na TV Happy, prenose srbijanski mediji.

Plenković proglasio pobjedu HDZ-a na izborima u Hrvatskoj: "Večeras slavimo, sutra formiramo vladu"

Plenković proglasio pobjedu HDZ-a na izborima u Hrvatskoj: "Večeras slavimo, sutra formiramo vladu"

Ona je dodala da je Vučić nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsjednicom Evropske komisije, Ursulom von der Leyen sa kojom u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš-Merdare-Priština-Drač.

Podsjetimo, već danima traje napeta situcija između Kosova i Srbije zbog raspoređivanja specijalnih snaga policije na prijelazima Jarinje i Brnjak te odluke Prištine o zamjeni registarskih tablica.

Specijalne jedinice policije - Rosu raspoređene su od 20. septembra na administrativnim prijelazima Srbijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (16)

/ Povezano

/ Najnovije