Predsjednik Finske želio razgovor s Milanovićem, ovaj ga pozvao i samo pričao o BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pinki

Bravo Zoki, tako treba.

Celo

Zoki napuko

Mirza Tvica

Ne vidi taj dalje od etnički čistog ili čistog bijelog ako baš hoćete.

Gost Radio Sarajeva

Mislim da je vrijeme da se kandiduje u Predsjednistvo BiH, ionako se samo bavi Bosnom i Hercegovinom.

lenovo

Govorio ono za sta je od Rusa i placen da govori.

Bravo Zoki, tako treba. ka pinki Hajde da razumijem... Navijaš jbga... Ali ozbiljno te pitam, šta misliš je li ovakvo ponašanje normalno? Je li ovo ponašanje dostojno predsjednika jedne države?!

Treba znati

Milanovicev otac stipe je bio udbas koji je izmedju ostalog sudjelovao u ubojstvu bruna busica u Parizu i par godina prije svoje smrti dva simpatizera HOSA su ga isprebijali pred kucom u Zagrebu.To je javno objavio savjetnik gradonacelnika Vukovara josic i stari milanovic ga tuzio.Na prvom rocistu josic se ispricao i platio 6000 kuna sudskih troskova.Neki dan milanovic daje odlikovanje josicu i sad izvucite koji je tu bio razlog ?

gost

***

I ovo

Jos 1991. Simpatizeri HOSA su planirali kso odmazdu ubiti zorana,ali otac mu je bio prijatelj sa tufjmanom kojeg je molio da mu spasi sina i ovaj ga salje u Brisel kao diplomatu,ali tamo ne radi nista nego se bavi preprodajom auta iz Belgije u hrvatsku.Milanovic zoran je zbog toga alergican na HOS i ne zeli prisustvovati nigdje gdje su simboli HOSA iake se vrlo rado hvali da mu je deda po majcinoj strani bio ustasa i cuvar u Jasenovcu.

Tomo

Lijepe riječi su ukras !

To, Zoka! Bravo!!

To je redsjednik!!!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

Nikolica s prikolicom

Milanović je suverenist, što dolazi s godinama. Shvatio je da politika nije nužno uvijek laganje, već da postoji u svemu tome i ljudska strana, koju se ne smije zanemariti ni u jednom trenutku. Ako zanemarite imena državnika, nazive država i naroda naroda, a i umjesto toga uvedete brojeve 1,2,3...ili A, B, C itd, doći ćete do zaključka da je g. Milanović samo iskren i u pravu za ono šta iznosi. Ne želi on drugim državama i narodima ništa drugo od onoga što želi svojoj državi i narodu. Može on nekome smetati, ali taj neko mora se pogledt u ogledalo i vidjet će da s njim nešto nije u redu.

Nikolica s prikolicom

PS: Finci imaju suvereno pravo odlučiti sama o sebi i svojoj budućnosti, o tome ne može biti razgovora s bilo kime, pa ni s hrvatskim predsjednikom. Jasno je to i g. Milanoviću. To da je finski predsjednik pozvao Milanovića u goste, to samo znači da je shvatio Milanovićevu iskrenost i zabrinutost za Hrvate u BiH. Obojestrano razumijevanje uvijek dovede do partnerstva i u neku ruku do pojačanog svezništva. Iz ovoga se može izvući jedan drugi zaključak, koji se nudi sam posebi.

/ Najnovije