Predsjednica RS-a objavila podršku Izraelu, pa blokirala komentare zbog brojnih kritika

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Priznaju ti Kosovo a ti im daješ podršku. Bravo!

bruko

sve si stavila na kocku

Cesare

Palestinci su i 10% pravoslavni. Glupačo.

Geni

Isti su geni u svih genocidasa,dabogda im se dogodilo ono sto se fogada palestincima

Eto

Jos jedan svijetli primjer homo idiotikusa samo u zenskom izdanju. Pa sad su bar informacije lako dostupne, prosvijetli se malo. Ili dolari odnijeli i mozak I dusu?

I

I amerika i Biden podrzava Izrael, pa ne vidim da fbih na njih laje

Habuhabuhabu

Šta će ti veća kazna nego da i pored fotelje i para, u pedesetim godinama života ne znaš šta je pravo, a šta krivo.

miki

Nema potrebe da se zahvaljujete, ja pišem sa zadovoljstvom. A da li neko crpi nešto korisno iz onoga što pišem nije isključivo do mene. Neko recimo može mutavo gurati svoj neargumentovan stav i ja na to sem ponavljanja argumenata nemam drugi odgovor ;)

N

Pa kad je debil. Nek poslusa patrijarha sta kaze na svo desavanje. Ali jok. Ona ce da kontrira sve. Kuja

E moj miki

Da je tvoja kuca u predgradju Jerusalema, I da si ti iz nje istjeran samo zato sto si gojim I na zalost nisi cionista imao bi druge argumente. Ne zaboravi Izrael je zemlja aparthejda.

/ Najnovije