Predsjednica Hrvatske razočarana: 'Neki mi uopće nisu htjeli pružiti ruku!'

Radiosarajevo.ba
Predsjednica Hrvatske razočarana: 'Neki mi uopće nisu htjeli pružiti ruku!'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL / Kolinda Grabar Kitarović i Dario Juričan

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, nakon sinoćnjeg sučeljavanja na HRT-u rekla je da je sama debata bila afirmativna, ali se požalila na činjenicu da je neki kandidati uopće nisu htjeli barem kurtoazno pozdraviti.

Počelo sučeljavanje u Hrvatskoj: Zanimljivo predstavljanje Grabar-Kitarović i Škore

U utrci za predsjednika Republike Hrvatske jedanaest je kandidata. Tko će od njih kao neposredno izabran na Pantovčaku provesti sljedećih pet godina? IMS HRT-a organizira sučeljavanje. Sve predizborne ankete upućuju na nikad neizvjesniji ishod predsjedničke utrke, što dodatno podiže temperaturu uoči večerašnjeg sučeljavanja u studiju 9 HRT-a.

"Ne želim nikog minorizirati, niti ikome želim davati preferencije. Međutim, kad sam ušla i rukovala se svima, bilo je dvoje-troje njih koji mi nisu uopće htjeli pružiti ruku. Međutim, to je stvar nedostatka kućnog odgoja. Mi se borimo u političkoj areni, moramo se boriti argumentima, a ne nekim stavovima kojima se želi poniziti suparnika", kazala je Kolinda Grabar Kitarović. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije