Predivna priča iz Hrvatske: Bosanac vratio novčanik pun novca

10
Radiosarajevo.ba
Predivna priča iz Hrvatske: Bosanac vratio novčanik pun novca
Foto: Facebook / Haris Šarić

Nevjerovatna priča dolazi iz mjesta Rapac, u Hrvatskoj, kada je građanin Bosne i Hercegovine vratio novčanik osobi koja ga je izgubila. 

Facebook stranica Regional Express objavila je poruku osobe koja je izgubila novčanik, gdje spominju i kako je on vraćen svom vlasniku. 

"U utorak oko 11 sati na putu Labin – Rabac izgubljen je novčanik u kojem su bili dokumenti i veća svota novca. Mislio sam da je tu kraj i da je ovo moje najgore ljeto u Hrvatskoj.

EU parlamentarci poručili uglednim kompanijama: "Prestanite se reklamirati u Vučićevim medijima"

EU parlamentarci poručili uglednim kompanijama: "Prestanite se reklamirati u Vučićevim medijima"

Jutros dobivam telefonski poziv od Harisa Šarića koji trenutno radi u Valamar hotelu i koji mi govori da je našao moj novčanik s novcem i dokumentima. U tom trenutku sam bio oduševljen poštenjem ovog momka jer nisam vjerovao da u današnjem vremenu ima još ovakvi ljudi koji bi vratili pun novčanik novca.

Zbog toga bi se ovim putem želio zahvaliti još jednom momku jer malo je ovako poštenih ljudi", navodi se u objavi stranice Regional Express

U komentarima se javio i Haris Šarić, te je napisao: "Niti u jednom trenutku nisam pomislio da novčanik ili novac zadržim za sebe. Čist obraz i miran san je najveće bogastvo za mene." 

POHVALA ZA DEČKA VELIKOG SRCA! U utorak oko 11h na putu Labin – Rabac izgubljen je novčanik u kojem su bili dokumenti i...

Posted by Regional Express on Saturday, July 8, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije