Poznati ulični pjevač ubijen u centru Novog Sada

0
Radiosarajevo.ba
Poznati ulični pjevač ubijen u centru Novog Sada
Foto: RAS Srbija / Novi Sad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (21) iz Žablja, zbog sumnje da je učinio krivično djelo ubistvo.

Sumnja se da je on, noćas, u Kosovskoj ulici, tukao rukama i nogama šezdesetjednogodišnjeg Novosađanina koji je, od zadobijenih povreda, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Navodno, ubijena osoba bila je jedan poznati novosadski ulični pjevač.

Kako je ranije rekao za Telegraf portparol novosadske Hitne pomoći, poziv da povređeni muškarac leži u Kosovskoj ulici dobili su u 4.57 sati.

"Čovjek je zatečen na licu mjesta bez svijesti, nije disao. On je na licu mjesta zbrinut, intubiran i nakon toga prevezen na Odjeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, a o svemu je obaviještena policija, koja je nakon toga došla i obavila uviđaj", kazao je portparol Hitne pomoći Zoran Krulj.

Policija je tokom prepodneva radila uviđaj na pomenutoj lokaciji, odnosno u Kosovskoj ulici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije