Poznati hrvatski političar: 'Europska unija me podsjeća na Jugoslaviju 1990.'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Znači opet završiste u Jugoslaviji, jao vama.

Borac sa Žuči

Dotični gospodin djeluje kao da piše govore predsjedniku Milanoviću. Međuti, ovo je sušta istina i ovo treba dobro razumjeti. Pitanje je samo vremena kada će se ovo sve ostvariti

Dosta tocna analiza.

Mene samo veseli pad Amerike kao geopoliticke sile, americkom narodu naravno zelim uvijek sve najbolje kao i svakom drugom! Buducnost jesu Kina Indija, i inace BRICS. Europa nema ama bas nikakvih sansi da i pocne ikada predstavljat geopoliticku silu, razlozi su tako ociti da ih ne treba rasclanjivat. Vecu sansu bi imala Njemacka sama za sebe, ali pod uvjetom da kancelar bude cvrst lik, a zadnjeg koji je to bio (Schröder) bio je zbacen namjestenim izborima protiv babe aparatchika 51-49% zna se, kao i uvijek gdje amerokenjatori igraju.... Njemacka pod vodjstvom pravog lika moze postati industrijska i vojna sila za 5 godina, jaca od USA. Ali to se nece dogoditi. Druga najjaca je Francuska, ali ona ne moze nista. A interesantno, zajedno Njemacka i Francuska su geopoliticki slabije nego sto bi bila sama Njemacka :). Znamo zasto.

Poznati hrvatski n ?????

Seronja je dovoljno rekao samo ovom rečeniçom : Mislim, to je jedna tragedija, tu se ubijaju dva kršćanska naroda. Ako želimo preživjeti i kao kršćanska civilizacija, trebaju nam i Ukrajinci i Rusi, .... Ovaj bi bio u stanju napraviti sukob civilizacija. Gdje su ovi ljudi odgajani i skolovani jos u doba komunizma ??

/ Najnovije