Poznati HRT-ov voditelj napravio novi gaf: Nije znao da je ton uključen

1
Radiosarajevo.ba
Poznati HRT-ov voditelj napravio novi gaf: Nije znao da je ton uključen
FOTO: Screenshot / Davor Meštrović

Voditelji HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Davor Meštrović i Zlata Muck Sušec, u srijedu ujutro su najavili studentsku utrku u Osijeku, kada je popularni 'Meštar' napravio gaf koji je uzrujao neke gledaoce.

Naime, kamera se iz studija prebacila se na trkalište gdje su bili novinar i gost, a onda se čuo i Meštrovićev komentar, kojem zabunom nisu isključili ton.

"A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić", komentarisao je voditelj mladog studenta koji je držao u rukama plakat, ne znajući da ga gledatelji čuju.

Snimak emisije trenutno nije dostupan, ali u komentarima putem Facebooka su gledaoci izrazili svoje negodovanje.

"Brišete komentare što je nepristojno no nismo zaboravili onoģ 'jadnika sa papirićem' Meštrović definitivno otkrio naličje samog sebe", glasio je jedan od komentara.

Meštru to nije prvi put da je iznenadio u eteru.

U martu je Velimira Zajeca proglasio mrtvim. Kasnije se izvinio na svom, kako je rekao, 'malom lapsusu', piše Jutarnji list.

Lani je u popularnoj jutarnjoj emisiji, najavljujući novi spot 17-godišnje pjevačice Mije Negovetić rekao: "Uživajmo u Mijinim hlačicama".

S HRT-a su u međuvremenu oglasili saopšćenjem u kojem kažu kako se rečenica u kojoj Davor Meštrović spominje papire nije odnosila na najavljeni prilog iz Osijeka.

Bila je to interna komunikacija između voditelja Davora Meštrovića i voditeljice Zlate Muck Sušec u kojoj se pripremaju za sljedeću najavu.

Kako navode, gledaoci su mogli čuti jer su voditeljima još neko vrijeme ostali uključeni mikrofoni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije