TV voditeljica pokazala šta su joj uradili: "Ovo su podstanari iz pakla"

1
Radiosarajevo.ba
TV voditeljica pokazala šta su joj uradili: "Ovo su podstanari iz pakla"
Foto: Privatni album/24sata.hr / Pokazala kako stan izgleda poslije podstanara

Televizijska voditeljica, najpoznatija po emisiji "Zagrljaj ljepote", Vjekoslava Bach je na Facebooku objavila video svog stana u Zagrebu te se požalila na podstanare koji su živjeli tamo. Stan od 75m2, koji je iznajmljivala za 500 eura bez režija je demoliran, prljav...

"Kada imaš podstanare iz pakla, ovako provodiš vikende. Evo farbamo sve, sve uređujemo. To je ona fina gospođa koja me vrijeđala po Facebooku, ali nema veze. Evo to je ona baš sve očistila tako da moj muž sad sve jadan malja, skupa sa mnom. Ali ovo sam htjela pokazati, vrata su nestala, znači vrata nemamo od kuhinje, jer oni su izgubili vrata. Nijedne ručkice nemamo na ormaru, eto vidite, divota... Ali, ovo je top, znači dijete je pisalo po vratima i ona je to kao očistila, ali tako je prekrasno očistila da su ovo moja vrata". rekla je na snimku.

Zatim je poručila kako će stalno prozivati ženu koja je živjela u njezinom stanu.

"Tako da kad dođe kod nekog živjeti da zna što ga čeka. Nema stvari koje nisu polomili, nema stvari koje nisu ukrali...", kazala je, prenosi 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije