Poznata novinarka dobila tešku dijagnozu: ‘Prije mjesec dana nisam se mogla popeti uz stepenice’

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

Cesta nuspojava vakcinisanih Pfizer vakcinama. Nuspojava se javlja godinu do dvije nakon vakcinacije, zeljezo samo nestane, nema ga u organizmu. O tome ima vec nekoliko recenziranih studija u medicinskim casopisima. Siljasti protein koji je ubrizgan, mRNA metoda jednostavno nekontrolisano kontaminira krv i gubi se zeljezo. Ova odgodjena nuspojava je sve cesca i cesca u zadnjih nekoliko mjeseci.

Profesor Doktor Emeritus

Čuj dijagonza sideropenična anemija. Koliko ja znam Andreu je ubila granata za vrijeme rata u Hrvatskoj na mostu kod Zadra. Bila je snimka kako joj je otkinula nogu. Njen momak vrišti i nosi okolo amputiranu nogu s čizmom. A prije toga je dobila otkaz na HRT zbog smrtnog slučaja koji je izazvala.

Profesor Doktor Emeritus

Cesta nuspojava vakcinisanih Pfizer vakcinama. Nuspojava se javlja godinu do dvije nakon vakcinacije, zeljezo samo nestane, nema ga u organizmu. O tome ima vec nekoliko recenziranih studija u medicinskim casopisima. Siljasti protein koji je ubrizgan, mRNA metoda jednostavno nekontrolisano kontaminira krv i gubi se zeljezo. Ova odgodjena nuspojava je sve cesca i cesca u zadnjih nekoliko mjeseci. ka Doktor Ti doktore zahebaješ s tim šiljatim proteinom jer znaš da je to bio šrapnel. Gubitak željeza krvarenjem.

Profesor Doktor Emeritus

***

/ Najnovije