Poznat mogući uzrok smrti Veronike Pecolaj

Radiosarajevo.ba
Poznat mogući uzrok smrti Veronike Pecolaj
Foto: Nova TV / Goran Jusup i Veronika Pecolaj

Poznat je mogući uzrok smrti 26-godišnje Veronike Pecolaj, koja je radila u ordianciji kontroverznog ljekara Gorana Jusupa.

Kako navodi Jutarnji list, policiju je pozvao komšija koji je vidio Jusupa na stepeništu dok je kucao po vratima i tražio pomoć. Nezvanično, sumnja se da se ugušila komadom hljeba.

Pronađeno tijelo Veronike Pecolaj, pomoćnice kontroverznog ljekara u Hrvatskoj

"Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam sto posto siguran. Policija je došla kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su ovdje dolazili i policija i hitna i oni su stvarno imali problema", ispiračao je komšija za Večernji list.

Pecolaj je preminula sinoć, 5. decembra u Obrovcu u Hrvatskoj.

Jusup je u proljeće šokirao javnost svojim prostačkim nastupom u prilogu za televizijsku emisiju Provjereno, a jednaku nevjericu izazvala je mlada Veronika, koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra, iako je rekla da ni sama ne zna gdje je završila medicinsku školu, navodi Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije