MUP Hrvatske o pravilu '12 sati' i onima koji imaju hrvatski pasoš i žive u BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma

Samo recipročno, svaku moguću stvar. I nije problem ništa.

Celo

Treba vas Zaobilaziti u sirokom luku

Db

Samo recipročno, svaku moguću stvar. I nije problem ništa. ka Ma Aha,malo sutra.a kako bi to ti "reciprocno"??

Slavko

Crna gora zakon,kakvi škutori.

HV

Bravo za HRVATSKU

Xxx

Vidite dobro ko je ovde ugrožen.

Osobno

Poštovani, ja imam hrv.osobnu. lani sam desetak puta išla u HR i svaki put sam se vraćala prije isteka 12 sati! To pravilo je važilo i za nas! Molila bih da ,bar vi, ne pišete dezinformacije!

Nino

Da, se dere na plaži..." Dođi Mujice da ti neba najkajmači džema..".. Molim vas poštedite i zaobiđite nas.

Ljiljan

Ja malu *** fašističku krvačku zaobilazim gdje god mogu a ako moram da prođem gledam sa ne potrošim niti jednu markicu!

Bojkot

organizovati pokret jednogodisnjeg bojkota odlaska na hr more, pa i proizvoda, bez ikakve zlobe, neprijateljstva, samo kao cin medusobnog prepoznavanja, da se ponovo susretnemo, da bosanci kazu sebi, ja sam ja, a da hrvati kazu pored hrvatske postoji drzava BiH...jedan bojkot za rekonstrukciju dostojanstva, susreli bi se ponovo ko ljudi...

Gost

Jel' vi mislite da ste tako važni za hrvatski turizam? Samo vi ostanite kući pa će kulturni zapadni svijet imati mira na plaži.

Xyz

Da, se dere na plaži..." Dođi Mujice da ti neba najkajmači džema..".. Molim vas poštedite i zaobiđite nas. ka Nino Nitko ne izgovara riječ "nakajmači"u Bosni.Otkud vam to? Riječ kajmak,i kajmačit ,to u redu,ali nitko be kaže "nakajmačit"mozda hrvati iz Hercegovine,tu riječ Bošnjaci ne izgovaraju..i sto tice deranha na plaži vaši hrvati iz Hercegovine se tolko deru i vicu ne mogu se slušat na plaži odmah znaš da je papak hercegovacki,,da pokažu vama da ste"" jedno"

Katy

E sto kmecite bez veze vec 2 godine!! HR je u EU pa mora ispostovati neka pravila. A njbolja stvar u svemu je sto ih "ljiljan " zaobilazi. Blago njima!!

Gost

Razni "LJILJANI" nisu nikada makli iz svojih nedođija ali internet im je malo dao privid da su ipak u civilizaciji.

Major

Ja malu *** fašističku krvačku zaobilazim gdje god mogu a ako moram da prođem gledam sa ne potrošim niti jednu markicu! ka Ljiljan

/ Najnovije