Objavljene fotografije ranjenog Srbina na Kosovu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Auuuu

Idemo gusle...ready?! Je'n - dva..

kako ja shvatih

ovdje je ranjen KRIJUMCAR, sto znaci KRIMINALAC, ranila ga drzavna policija koja je krenula u akciju protiv kriminalaca krijumcara - zasto je ovdje naglasena njegova nacionalnost? Mogao je biti italijan, svedjanin, amerikanac.. i zasto je ovo uopste vijest kod nas? Cini mi se da raspirujete nacionalnu mrznju u drugoj drzavi!

Milionske zrtve srba na "srbskoM"Kosovu.....

Sad kad krenu preuvelicavanja i lazi...od ovog jednog, koji je trebalo biti roknut medju oci( jer zivi na Kosovu i to mu je valjda Domovina a rushi je kao i "nasi"djikani sa Dodikom na celu)-od ovog ejdnog, djeca ce " u srbskim udzbenicima" za deset godina biti da ih je pobijeno jedno milion....ALI DRZAVA UVIJEK NADZIVI POJEDINCA I KVISLINGA..tako ce biti i ovdje..ocekujem"objektivnu"RTS, Kurir, Telegraf i ostala srbka sraanja od medija(kojih je BiH prepuna takodjer) da pocnu objave o "siptarskim ubicama" i "ugrozenosti "jadnih srba(naoruzanih doz uba) i o MILIONIMA MRTVIH SRba na Kosovu koji zive pod"torturom siptara"....bla, bla,bla.....I Bogu i narodu ste dosadili..Nije cudos tos e sve veci broj srba zeli kutarisati srbskog drzavljanstva i sto masovno uzimaju tudja....kako oni iz BiH tako i iz"majcice"Smrdije...

Drama

Kakav je ovo kretenski naslov, novinaru?Jesi li bio tamo, pa vidio? Možda je kriminalac koji puca, a neko se morao obraniti.

Kako

Je lepo vidjeti kosovskog cetnika kako dise na skrge!

Kralj

Nebi me zacudilo da ga je neko vucicev roknuo sa ledja samo da bi opet napravio frku

papac

wOW.. Ranjeni SRBIN.. Molim te lijepo .. Nije ranjen recimo građanin kosova ili građanin mitrovice .. Nego bas srbin .. Jos je trebalo pisati da ga je ranio Albanac ..

Enter

Ne vi

Enter

Ne vidjeh ni trnuke empatije iz Srbije za hiljade ubijenih u genocidu u njihovo ime, a treba da zalim ranjenog i grupu koja brani kriminalce na Kosovu? Pustite nas molim vas.

lol

Šta napraviste od nekad dobrog portala

Cetnik

Genocidni cetnik posao da kolje

coca

ah strasno. Tako prodje ko vjeruje Vucicu i Vulinu

/ Najnovije