Traže se sezonski radnici u Hrvatskoj: Za pečenje palačinki nudi 'doktorsku' plaću

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

a ti glupi bosnjo radi u bingu za 500km, ko te hebe kada si se glup rodio bolje nisi ni zasluzio

Guest

Ivan *** rodi. Ti si jedna najbolja prilika, da ste vi iz HR glupocu izmislili.

Jole

Zaboravila je navesti da je rad od 0 do 24 i da sa tim iznosom mora placati smjestaj hranu i ostale rezije...

Ivan

@Jole nije tacno, ima dosta poznanika koji rade dole imaju placenu hranu, i smjestaj, u makarskoj irgeti na bausteli imaju 1200e stan, i hranu, ne seri baglame, ako si ne informisan, ti radi za domaceg ratnog profitera, jedi kifle, i cuti

Jole

@Ivan ako je tako, a daj boze da jeste ne bi se trazio zaposlenik/ca preko dnevne stampe...i uostalom ne dipr boga ti kad je tolika plata taj bi vec trebao imati stalno zaposlene...a ta plata od 1200e to mozes macku o rep okaciti...sta ima irget!?

DERIM

***

DERIM

Eto nek si ti Ovane , pametni kroat, ***

/ Najnovije