Posjetili smo 'biser' na Jadranu kod Makarske, gdje je kristalno čisto more i kafa 2 eura

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Ja sam bio jednom i nije mi se dojmilo, mada sam tad imao visoke standarde.

XXX

Kada će nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović ponovo objaviti tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂?

Ne pijem dok Paja vozi

Ova vijest me ne zanima. Na moru nikad nisam bio niti me zanima. To je samo dijaspori dostupno, oni imaju. Ja fino odem kombijem gore, ima pogled u brda, razmotam bundevare i lepota.

Promaha

Cijene jeftine praaavoo. Čuj kafa samo 4 KM. ili cevapi pa skoro dzaba.

Ne pijem dok Paja vozi

Ova vijest me ne zanima. Na moru nikad nisam bio niti me zanima. To je samo dijaspori dostupno, oni imaju. Ja fino odem kombijem gore, ima pogled u brda, razmotam bundevare i lepota. ka Ne pijem dok Paja vozi Makar si priznao da nisu nikad bio na moru i da vi iz dijaspore koji ste na socijali to ne možete priuštiti jer je socijala mala(I dok si na prozoru socijalno stana i pogledaš gore i kažeš, Bože kako neko može gore a ja iz dijaspore ni na more posle si zamotao krdžu i uzeo pivu i pogledao gore kako ti se smijao 🌜 žut dijaspora patriota na socijali. A kad bi našao posao mogao bi otići na more

Ko u ...

... Spaniji, cak i skuplje kad je hrana u pitanju.

Smece

Ne vrijedi

/ Najnovije