Porodični obračun u Novom Pazaru: Otac na sina ispalio 40 metaka

4
Radiosarajevo.ba
Porodični obračun u Novom Pazaru: Otac na sina ispalio 40 metaka
Foto: Indeks online / Policija i hitna pomoć su na terenu

U porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru došlo je do pucnjave, nakon čega je jedno lice zatražilo medicinsku pomoć. Prema prvim informacijama, otac je pucao na sina.

Povrijeđeni muškarac zbrinut je u Opštoj bolnici. Prema nezvaničnim saznanjima, on je zadobio lakše tjelesne povrede i hospitalizovan je zbog posjekotina, koje su vjerovatno nastale prilikom pada u panici u momentu kad su se začuli pucnji.

Prema nezvaničnim informacijama, u obračuju je ispaljeno oko 40 metaka, piše portal Indeks online.

Šta se dešava sa FK Sarajevo? Zrinjski 'potopio' Bordo tim sa tri gola

Šta se dešava sa FK Sarajevo? Zrinjski 'potopio' Bordo tim sa tri gola

Otac se, nakon pucnjave, zatvorio u porodičnoj kući. Policija je pokušala da upadne u kuću, ali nisu uspjeli da pronađu naoružanu osobu koja se zabarikadirala unutra.

Na mjestu događaja nalaze se pripadnici policije i zamjenik višeg javnog tužioca Edis Arifović. Oni pokušavaju da ubjede osumnjičenog da se preda.

Policajci su opremljeni pancirima i šljemovima i ne dozvoljavaju nikome da priđe. Na mjestu drame nalaze se i vatrogasno vozilo, kao i vozilo Hitne pomoći.

Isti muškarac se zabarikadirao u kući i prije četiri godine kada je prijetio da će pobiti cijelu porodicu. Nakon nekoliko sati tada se predao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije