Porodični obračun u Novom Pazaru: Otac na sina ispalio 40 metaka

4
Radiosarajevo.ba
Porodični obračun u Novom Pazaru: Otac na sina ispalio 40 metaka
Foto: Indeks online / Policija i hitna pomoć su na terenu

U porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru došlo je do pucnjave, nakon čega je jedno lice zatražilo medicinsku pomoć. Prema prvim informacijama, otac je pucao na sina.

Povrijeđeni muškarac zbrinut je u Opštoj bolnici. Prema nezvaničnim saznanjima, on je zadobio lakše tjelesne povrede i hospitalizovan je zbog posjekotina, koje su vjerovatno nastale prilikom pada u panici u momentu kad su se začuli pucnji.

Prema nezvaničnim informacijama, u obračuju je ispaljeno oko 40 metaka, piše portal Indeks online.

Noć za pamćenje: Legendarni Darko Rundek priredio nezaboravan koncert u Sarajevu

Noć za pamćenje: Legendarni Darko Rundek priredio nezaboravan koncert u Sarajevu

Otac se, nakon pucnjave, zatvorio u porodičnoj kući. Policija je pokušala da upadne u kuću, ali nisu uspjeli da pronađu naoružanu osobu koja se zabarikadirala unutra.

Na mjestu događaja nalaze se pripadnici policije i zamjenik višeg javnog tužioca Edis Arifović. Oni pokušavaju da ubjede osumnjičenog da se preda.

Policajci su opremljeni pancirima i šljemovima i ne dozvoljavaju nikome da priđe. Na mjestu drame nalaze se i vatrogasno vozilo, kao i vozilo Hitne pomoći.

Isti muškarac se zabarikadirao u kući i prije četiri godine kada je prijetio da će pobiti cijelu porodicu. Nakon nekoliko sati tada se predao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije