Ponovo uništen mural Vladimira Putina u Beogradu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

Ro

Teško je u ovom Univerzumu naći veće glupake od ovih Srba

Kjafir jogurt

Sramota

Hugo

Strasno ste dosadni sa muralima. .ebali vas i Mladic i Karadzic i Hitleri Putin. Koga briga sto neko u nekoj drzavi sara po zidovima zgrada. Opsjednuti ste Srbijom da je to bolesno.

RatniZlocinac

Cuj... Putinov mural se tako drugi put našao na meti vandala, budući da je 11. marta poliven zelenom farbom. Zar nisu ovi sto su isarali zid likom ratnog zlocinca vandali? hastag samopitam

Bosanac

Is sotono

Ljiljan

Putko I ***

/ Najnovije