Zagorje: Dječak odbio staviti masku na ulazu u školu, policija privela antimaskera

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pong

Ihhhh kako bi malog sad Zong zaklo...a za kaznu naredio još po 5 vakcina svima ...jelde Zong, hrabri moj i stručni mikrobiolože?

@ZAKON????

Neka te onda kad se razboliš Ustavni sud lijeći. I te odredbe što si naveo su promjenjene i zakoni su dopunjeni tako da samo možeš pjevati ,,borbene".

ZAKON????

Neka te onda kad se razboliš Ustavni sud lijeći. I te odredbe što si naveo su promjenjene i zakoni su dopunjeni tako da samo možeš pjevati ,,borbene". ka @ZAKON???? Ne piše se LIJEĆI nego LIJEČI. Usro.

@**

E da mi je znati od kojeg si sela negdje šljegao. Nemoj upotrebljavati to ,,ba" tamo gdje se ne upotrebljava. Nabi na qu... svoju seku nepismeni konju.

**

E da mi je znati od kojeg si sela negdje šljegao. Nemoj upotrebljavati to ,,ba" tamo gdje se ne upotrebljava. Nabi na qu... svoju seku nepismeni konju. ka @** Ma napišam ti se u tu masku i u taj unezvijereni pogled preko nje šugo jadni! BA!

.

Svi antivakseri i antimaskeri trebaju svoju djecu poslati bez maski u istu školu. Treba ih istovremeno zaraziti. Pošto njihovi roditelji ne vjeruju u koronu njima je to svejedno - i molim samo da ih ne vodaju doktorima, pošto su doktori dio "zavjere". Nek ne idu ni u apoteku, jer i farmaceutska industrija je dio "zavjere. Kad oni svi odboluju lijepo će nam se podići kolektivni imunitet i da normalno živimo. Jel pošteno?

Nadimak...

Samo još jednom ovoj stoci antivakserima i YT straučnjacima da ponovim "M'rš stoko na vakcinaciju i stavi masku na usta, na vakcinaciju, odmah, m'rš!

NRW

Čitajući ove komentare mislim da SIPA ima pune ruke posla. I još nešto; ako na ovo radosarajevo ne reaguje onda bez mene.

/ Najnovije