Pomaknuli praznu ležaljku pa ih zasuo salvama psovki: ‘J**e mi se za vas...!‘

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fde

Pa vi opet hajte u Hr...

Boom

Da u pravu ste pa vi idite u HR, bolje da idete u Albaniju tamo je zdravije a i oni imaju ležaljkepokotovo ako imate problema sa željezom

Boom

Hoću reć pogotovo ako imaš prolema sa željezom

ležaljka

Otići na odmor da ustaješ u pola 5 ujutro i ratuješ s kamenjarskim srbima zbog mjesta u hladu. Nenadjebivo!

@Ležaljka

U Albaniju odeš sjedeći a vratiš se ležeći

Koliko se ustvari razlikujete?

Da se odmah razumijemo niti odobravam, niti branim, dotičnog primitivca koji postavlja ležaljke, ali bih volio pitati svu gospodu, a ima ih mašala, koji navijaju sat u 4:00 h ili 4:30 h da zauzmu hlad " Koja je razlika između vas i navedenih"? Svi mi normalni koji dođemo na godišnji odmor da se odmorimo, naspavamo i provedemo, ustajemo naspavani, doručkujemo, popijemo kafu i onda idemo na plažu. Ali kad stignemo pored ležaljki lokalnih samozvanih vlasnika plaže i hlada nas dočekaju peškiri gostujućih samozvanih vlasnika plaže i hlada. Pa vas sve molim da prije nego što uzmete sebi za pravo da sudite istima pogledate sebe i da vidite da i niste toliko različiti. I lokalni, ali i gostujući, zauzimači smetate nama normalnim koji smo došli na odmor da uživamo i da se naspavamo a ne da navijamo satove u zoru.

Barka

Jao koji seljakluk ici u 4 zauzimat mjesto fuj ostqvljat peskir mq bravo za onu nacelnicu sto je sve peskire pobacala stvarno preglupo i presebicno zauzimat mjesto fuj nista gadnije nisam vidio

Izbor

Turska, Grcka, Albanija, Bugarska, Italija, .....

zeus

A i oni "došli ujutro u 5 da ostave stvari" i zauzmu mjesto. Ista šuša.

Koel

Albanija za ove nadretalce iz kamenjara daleko po ljubaznosti i uslugom svjetlosnim godinama ovo bljakkkk nisam bio 5 god dole kod ovih kamenjara nikad vise Albanija i Turska nedoatizno za ove neljude za 50 god

Dudek Krivousti Njofra

Navalite bijedo BOSNJACKA

bosanac

Sve je to bolesno. Odite u Nicu i Can stavite lezaljku gdje god hocete. Nitko nista ne poduzima. Ljudi uzivaju. U Hrvatsku ne idem vec desetljecima, primitia^van turizam. Cast izuzecima (Moscenicka Draga). Pozdrav iz prelijepe Bosne.

Mirjana

U ratu ste svi bježali u Hrvatsku i tražili spas i ništa vam nije smetalo a sad pljujete po njoj A postupak dotičnog primitivca ne odobravam Samo mi nije jasno odakle sad tolika mržnja prema Hrvatskoj

Sale

Što idete u Rvacku,hebo vas otac glupi Bosanski! Oni bi vam uzeli pare,i odmah vas vratili kući....!

Evo od kad Miro

>>U ratu ste svi bježali u Hrvatsku i tražili spas i ništa vam nije smetalo a sad pljujete po njoj A postupak dotičnog primitivca ne odobravam Samo mi nije jasno odakle sad tolika mržnja prema Hrvatskoj ka Mirjana<< Od kad je nas 1200+ izginulo u vasoj vojsci braneci vasu zemlju, dok je vas izginulo 6000 napadajuci nasu zemlju. Otkad ste nase vojnike koji su sluzili HVO pohapsili i bacili u logor. Otkad ste poceli primjenjivati vlaske fasisticke metode da otmete nasu zemlju i etnicki je ocistite od nas. Ima toga jos, javi ako te interesuje.

@Evo od kad Miro

Pa i armija bih je hapsila hrvate koji su bili u vojsci i slala ih u logore kad su sukobili sa hvo. A kakve ovo veze ima sa morem i turizmom pa bolan rat je završen davno

Isto u neumu

Isto je u neumu glume koncesiju a u opcini ne reaguju. Kradeze prave se mutavi

XYZ

Zaista užas kakvi fini turisti poznaju zakon oni nista nisu krivi.Samo su kako sami kažu dosi u 5 sati da ostave stvari na plazi da zauzmu mjesto za sutra.Bezobrazan taj prodavac ležaljki otkud njemu pravo da on postavi lezaljke , a ovi turisti vec postavili peskire 24 sata unaprijed.Sasvim je logicno da ti dođes fino maknes drugom peskir lezaljku postavis svoju stavis 2/3 kamena da ti bura ne odnese peskire i sutra ustanes hladno oko 10 i odes u hlad dok se drugi prže na suncu.

Sasa

A joj pa trebali ste u pola 3.

divlji papagaj

Meni je tesko shvatljivo kako neko moze provesti dragocjeno vrijeme na godisnjem kontaktirajuci razlicite instance uprave Tucepa, Slobodnu Dalmaciju, i Infopult nekog random hotela radi neceg sto se u Tucepima oduvijek desavalo. Mogu samo zamisliti koliko vremena se provelo guglajuci o koncesijama cisto da imaju razlog da ispadnu zrtve neceg sto u principu i sami rade. Koje licemjerstvo.

Nikad robot

Nevjerovatno! Covjek pomakne lezaljku i to postane vijest. Kao i ona: potukli se na parkingu; zatim: vlasnik restorana opsovao gosta, bla, bla, bla... Ma od*ebite vise sa tim "vijestima" iliti clancima.

Tango

Ovo je rezultat hrvatske nostalgije za fašizmom. Htjeli su rehabilitirati ustase pa su na vlast doveli HDZ kriminalnu hobotnicu koja je popljackala Hrvatsku i protjerala sve normalne ljude vani. Sada Kikasevi prosjaci vladaju obalom i svojim gusarskim metodama sramote zemlju koju "navodno" vole. Dalmatincima treba napokon biti jasno da Kikaševi prosjaci mozda vole Hrvatsku ali Dalmaciju mrze iz dna duse!

Tango

Stvar je jednostavna! Ako vam vas seljakluk ne dopusta da odete na odmor na neku normalnu destinaciju u svijetu onda barem gledajte da izbjegavate opcine u kojima je kriminalna hobotnica HDZ-a na vlasti! Preporucujem da izbjegavate i opcine u kojim vladaju radikalni desnicari MOST-a koji su u stvari otpadnici iz HDZ-a nezadovoljni svojom pozicijom u hijerarhiji pljackanja Hrvatske!

sunce i more

Navili sat u 4:30h, gospoda iz Essena. E moja fukaro...

Hlad

Zasadite više drveća za hlad i probem rješen.

Demo

Hoću reć pogotovo ako imaš prolema sa željezom ka Boom asd

Bosanac sa dna kace

Meni je svagdje super. Gdje god dođem upoznam super ljude. Ispitam se, ispričam, pravo bosanski. Ustanem ko insan u podne, pa na plažu, pa na pivu, pa na sladoled, onda na kaficu… I eto hlada. Znamo mi za ćeif i bez ojra. I ne dirajte nam komšije. Vi ćete zviz dojčland, a mi ovdje da se svađamo. Te ležaljke, peškire i deke u hladu ćete vidjet i u Neumu i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. Treba to riješiti, ali spustite loptu na zemlju, može li se išta na Balkanu reći bez loših emocija?

/ Najnovije