Policiji je nešto sumnjivo sa lokacijom gdje je nestala Danka (2)

1
Radiosarajevo.ba
Policiji je nešto sumnjivo sa lokacijom gdje je nestala Danka (2)
Foto: Kolaž / Potraga za djevojčicom Dankom Ilić

Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19:30 sati u Banjsko polje na mjesto gdje je nestala Danka Ilić, a gde su danas cijeli dan bageri i policajci kopali i raščićavali imanje.

Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gdje se danas kopalo. Na mjestu gdje je nestala Danka Ilić vlada velika napetost, a mještani sa strepnjom iščekuju nove informacije o devojčici.

Nakon što su cijeli dan policajci kopali i pregledali cijeli kraj i raščićavali mjesto gdje je Danka Ilić posljednji put viđena, večeras je pod rotacijama stiglo pet vozila policije, a potom i vatrogasci. Prethodno, oko 19 sati oni su užurbano izašli iz stanice i pod rotacijama i uputili se ka mjestu nestanka.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Prema nezvaničnim saznanjima policija ima osnova za sumnju da je nešto sa nestankom Danke Ilić povezano sa lokacijom pored mjesta nestanka.

Nekoliko pripadnika policije tokom cijelog dana iskopavao je prostor ispred kolibe gdje je devojčica Danka Ilić nestala prije tačno dva dana. Pretraživao se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag.

Također tu je bio i bager, kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo su pregledali i šahtove i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke(2).

Potraga i dalje traje: Roditelji nestale curice Danke (2) ponovo su u policijskoj stanici

Potraga i dalje traje: Roditelji nestale curice Danke (2) ponovo su u policijskoj stanici

"Svi smo zabrinuti. Nadamo se najboljem. Prošlo je već mnogo sati. Samo da je Danka živa", priča mještanin Banjskog polja gdje već tačno 48 sati traje potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2).

Podsjetimo, roditelji nestale djevojčice nalaze se više od 5 sati u policiji gdje traje njihovo saslušanje u svojstvu građana, prenosi Blic.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije