Kamere zabilježile krađu torbice sa 12.000 eura u kafiću

0
Radiosarajevo.ba
Kamere zabilježile krađu torbice sa 12.000 eura u kafiću
Foto: MojBeograd/Instagram / Snimak krađe zabilježile kamere

Jučer je objavljen snimak iz restorana na Autokomandi u Beogradu, na kom se vidi kako su muškarac i žena s dvoje male djece navodno uzeli torbicu koju je zaboravio drugi gost, a danas je javljeno da će protiv njih biti podnijeta krivična prijava.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa PS Ruma, efikasnim radom rasvijetlili su krivično djelo utaja i protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca i tridesetpetogodišnje žene podnijeće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ovo krivično djelo", navedeno je u saopštenju policije, piše Blic.

Kako se sumnja, oni su 4. novembra prisvojili torbicu u kojoj su bili 12.000 eura i dokumente, a koju je prethodno u restoranu u Beogradu zaboravio jedan muškarac.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Snimci sa sigurnosnih kamera poslati su nadležnim organima, a očekuje se da muškarac koji je odnio torbu uskoro bude uhapšen.

"Dana 4. novembra, prije početka fudbalske utakmice u restoranu Staro Užice na Autokomandi, za stolom desno sjedila su dva muška lica, jedan od njih koji nosi crnu jaknu ostavio je torbicu na stolicu (zaboravio). Nakon njihovog odlaska, za sto sjedaju majka i dva maloljetna dječaka, poslije par sekundi im se priključio otac, koji je uz širenje trenerke (prikrivanje kamere radi zaštite majke) uzeli torbicu u kojoj se nalazio novac -12000€ i kompletna dokumenta na ime Iso Murić. Ukoliko neko prepozna porodicu sa slike i snimka da se javi u inboks – novčana nagrada za informacije !!!", navedeno je bilo na Instagram profilu "Moj Beograd".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije