Vjerovao u pobjedu Olympiacosa i stavio 40.000 KM: Sada se 'kupa' u eurima

Radiosarajevo.ba
Vjerovao u pobjedu Olympiacosa i stavio 40.000 KM: Sada se 'kupa' u eurima
Foto: EPA-EFE / Vjerovao u pobjedu Olympiacosa i uložio 40.000 KM

Mnogi sanjaju hiljade maraka i eura, ali rijetki na kladionici uspiju svoje snove pretvoriti u stvarnost. Jedan od njih je ipak uspio, uz dosta hrabrosti, ali i sreće.

Beograđanin, koji ima veliki broj prijatelja u Sarajevu, odlučio je da se malo zaigra na utakmici Lige prvaka, pa je na meču odigranom u srijedu navečer između Olympiacosa i Crvene zvezde uložio 20.000 eura (skoro 40.000 KM) na pobjedu grčke ekipe. 

Redakcija portala Radiosarajevo.ba dobila je fotografije, a da je sreća bila njegov saveznik govori podatak da su Beograđani prvo promašili penal u u 43. minuti kada je Tomane pogodio prečku, a pobjeda Grcima je stigla sa istog mjesta u finišu susreta. 

Vjerovao u pobjedu Olympiacosa i uložio 40.000 KM - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Vjerovao u pobjedu Olympiacosa i uložio 40.000 KM

Strijepio je hrabri kladioničar do 87. minute za svoj dobitak, ali ga je na kraju sreća pomazila - Olympiacos je postigao gol, plasirao se u Europsku ligu, a sretnom Beograđaninu donijela dobitak 30.000 eura (skoro 60.000 KM), s obzirom na to da je kvota na pobjedu bila 1.5.   

Igrač se malo i zaigrao pa je odigrao dodatna dva tiketa, ali na daleko manji iznos.

I tu je imao sreće i ostvario dobitak da može "počastiti raju". 

Ne kaže se uzalud - sreća prati hrabre... 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije