Policija u Srbiji reagovala nakon što je majka na TikToku udarala svoju bebu

0
Radiosarajevo.ba
Policija u Srbiji reagovala nakon što je majka na TikToku udarala svoju bebu
MUP Srbije / Ilustracija

U Srbiji društvenim mrežama se jučer, 24. aprila, proširio snimak nasilja u porodici, na kojem jedna majka tuče uplakanu bebu.

Na uznemirujućem snimku koji kruži popularnim mrežama, vidi se navedena mlada majka kako prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu koja izgleda kao da je povraćala i jako plače. Majka je potom vidno iznervirana pokazuje kameri a potom joj zbog plakanja udara i šamara po licu.

"Vidi sad ovo, gledaj. Gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram", čuje se majka na snimku.

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Sjećanje: Prošle su 44 godine od smrti Josipa Broza Tita

Kako "Blic" saznaje nezvanično, policija je odmah reagovala u Kaluđerici, prilikom čega su pronašli majku i dIJete, koje nema vidne povrede. Dijete je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je Centar za socijalni rad preuzeo dijete i prebacio u Tiršovu na dalji pregled.

Majka je odvezena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva bit će joj podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije