Policija u Hrvatskoj traga za trojicom Ukrajinaca: Terete se za požar u Medulinu tokom maja

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kraj rata na pomolu

Neće ovo izaći na dobro za Zelenskog. Njemci traže onog Ukrajinskog ronioca što im je navodno digao plinovod u zrak, sada Hrvati traže ove Ukrajince….

Pitanje iz mase

Da li su ovo isti Ukrajinci koji su minirali onaj gasovod - Sjeverni tok ? 🤔

Odgovor iz Njemačke je brzo stigao 🫡

Neće ovo izaći na dobro za Zelenskog. Njemci traže onog Ukrajinskog ronioca što im je navodno digao plinovod u zrak, sada Hrvati traže ove Ukrajince…. ka Kraj rata na pomolu Prema subotnjem izvještaju u Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), njemačka vlada će zaustaviti novu vojnu pomoć Ukrajini kao dio plana vladajuće koalicije za smanjenje potrošnje. U izvještaju, koji je citirao nejavne dokumente i e-mailove, kao i razgovore sa neimenovanim izvorima, napominje se da će moratorij na novu pomoć - koji je već na snazi - utjecati na nove zahtjeve za finansiranje, a ne na prethodno odobrenu pomoć.

/ Najnovije