Policija u Hrvatskoj na nogama: "Dronovi svaku večer dolaze iz pravca BiH i snimaju naše kasarne"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Ma to je iz RS-a. Dogovorio se Milanović sa jaranom Miletom da malo dronira.

N

Sta ima veze sto lete. To su raja narkomana milanovica. Nemojte se sekirati susjedi

Sasa

hahah kakve budale

Roki

To će vaš ćvoljavo-masni PRECEDNIK rastabirit...on već vidi da su mu susjedi krenuli u ofanzivu

Mile von Bukva

Lovu na sunce i nema više dronova. Kakav dron, ebo vas dron. Nekad se lako sve sređivalo, nazovu i samo kažu RONHIL, i ja znam šta mi je činiti. Ali nema više Ronhila, nema love. A od pevanja pod šatorom ja ne mogu živjeti. Ajd živeli

Čuj priče, svgt

Sa nadmorske visine od 2,5 km iznad knina se može vidjeti odakle tačno dolaze ako su iz BiH, a sposobne su te letjelice i za više. Imaš svoje dronove, imaš radare, imaš avione Ako već ne mogu od knina, otkad hrvatskim službama smeta granica BiH, oni to ne doživljavaju kao prepreku; znači mogu doći nad glavu onome ko upravlja tim čudima.

?

Šta ono sleće na Jarun?

Ne vidjeh ovo na HR-vijestima??

Ako je, pak, istina, pa ovo je izvanredna vijest!!! Besplatne pokretne mete za gadjanje i uvjezbavanje PZO (protuzrakoplovna obrana). Nije hitno da ga pogodis, dakle ne trebaju rakete, fino malo treninga odozdo kalibrima od pola cola (fifty cal) moze i tri cetvrtine, okrenes tako da i kad padne, padne na beejhaa teritorij. Pa kad prestanu odasiljat odandje, prestanes i ti gadjat. Gdje je problem, ja ne vidim?? Pa ovo je IZVANREDNO, ljudi!

LJILJAN

TO CE VAS SKUPO KOSTAT

Zd

Leteći taNJuri

Pod navodnim znacima, znaci citat?

A znamo da se u Hrvatskoj kaze ¨vojarna¨. Dakle izmisljena vijest.

Леми

То су Бакирови роботи и другови! У јединству је снага. Гласајте босански муслимани за СДА и успешна будућност је загарантована!

Nadimak

Eto ih jaran Dodik špijunira

Mario

Trc ba li ja poljem ja za njim da ga ko ljem

Hehehehe

Trc ba li ja poljem ja za njim da ga ko ljem ka Mario Zackitaše puške tanke osvetnice partizanke i -U- koljači u Hudu jamu propadoše.

YT: Sırplar Türklerdir :O

То су Бакирови роботи и другови! У јединству је снага. Гласајте босански муслимани за СДА и успешна будућност је загарантована! ka Леми

Srbi su pogani psi

Trc ba li ja poljem ja za njim da ga ko ljem ka Mario A mi u trku ti uhvatimo Dijetence ******no na *****skih obrezani i ****u tvoju mamu.Da ti **** ti i kao *****sko ****o i ono više VREDI od tebe Al nema više dijete ti jevem.Sad će *****e da kolju svi bagru bez obzira dali je Dijetence ili starac ništa iz ruku nećemo ispustiti. POKLAT će mo vas kao pogane pse što i jeste

I ja bih ih isto obarao.....

Ako je, pak, istina, pa ovo je izvanredna vijest!!! Besplatne pokretne mete za gadjanje i uvjezbavanje PZO (protuzrakoplovna obrana). Nije hitno da ga pogodis, dakle ne trebaju rakete, fino malo treninga odozdo kalibrima od pola cola (fifty cal) moze i tri cetvrtine, okrenes tako da i kad padne, padne na beejhaa teritorij. Pa kad prestanu odasiljat odandje, prestanes i ti gadjat. Gdje je problem, ja ne vidim?? Pa ovo je IZVANREDNO, ljudi! ka Ne vidjeh ovo na HR-vijestima??

Ma to mi mazijsmo vojne sspune Eto nas i po parfeme

/ Najnovije