Policija lovila klauna, pronašli torbu sa sumnjivim predmetima

Radiosarajevo.ba
Policija lovila klauna, pronašli torbu sa sumnjivim predmetima
U susjednoj Hrvatskoj već nekoliko dana se pojavljuju slučajevi jezivih klaunova.

Tako je koprivnička policija u petak nakon dojave da je ispred osnovne škole u Koprivnici viđen "klaun" s nožem i maskom, u gradskom parku zatekla nekoliko tinejdžera koji su u torbi imali bijele kute, maske, prsluk s printom kostura, kuhinjski nož i druge predmete, saopćeno je u subotu iz policije., javlja Hina

Policijska uprava koprivničko-križevačka navodi kako je sinoć oko 17.30 zaprimila dojavu da je u blizini koprivničke OŠ „Braće Radić“ viđen „klaun“, koji je imao nož i masku, te da se udaljio biciklom.

Oko 19.15 sati policijski službenici su u gradskom parku u Koprivnici zatekli djecu rođenu 2002. i 2003. godine s biciklima, a koji su prevozili sportsku torbu. Pregledom torbe pronađena je bijela kuta, dvije maske raznih likova, platneni prsluk s otisnutim printom kostura, kuhinjski nož i drugi predmeti.

Policajci su oduzeli te predmete, a o navedenom događaju biti će podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i Centru za socijalnu skrb u Koprivnici, rekla je glasnogovornica Dijana Žagar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije