Policija ga vidjela s vrećama, on pobjegao i ostavio 84 kilograma marihuane

Srna
Policija ga vidjela s vrećama, on pobjegao i ostavio 84 kilograma marihuane
Foto: Standard / Ilustracija

Crnogorska policija presjekla je lanac krijumčarenja narkotika iz Albanije u Crnu Goru i zaplijenila oko 84 kilograma maruhuane, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici obilazili su rejon Zbelj da bi otkrili osobe za koje se sumnja da preko Skadarskog jezera iz Albanije krijumčare marihuanu na teritoriju Crne Gore.

"U neposrednoj blizini plovnog kanala uočili su nepoznato lice sa džakovima, koje je, kada je ugledalo policiju, počelo da bježi prema granici sa Albanijom", navodi se u policijskom saopštenju.

Crnogorski policajci pronašli su šest manjih džakova i dvije veće kese u kojima se nalazilo 97 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 84 kilograma.

Pronađena opojna droga predata je službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Droga će biti upućena u forenzički centar radi vještačenja.

Iz policije su poručili da u saradnji sa graničnom policijom Albanije preduzimaju intenzivne mjere i radnje s ciljem identifikacije počinilaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije