Policajac iz Hrvatske odbio se testirati. Udaljen s posla

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza

Hald’ nek’ ode u poresku upravu i kaze da je slobodan i kao takav nece da placa porez. U cemu je razlika?

Bizmark

Bravo

Amkon lux

Ja bih ga za sva vremena otjerao iz policije.Ko neće da se vakcinise odmah u zatvor.Ja sam imao COVID.

Maktub

Ja bih ga za sva vremena otjerao iz policije.Ko neće da se vakcinise odmah u zatvor.Ja sam imao COVID. ka Amkon lux Joj jeste glupi, za nepovjerovati. Pa vidite li da se vec prica o cetvrtoj dozi a situacija sve gora, bolnice prepune vakcinisanih. Pa hajd' malo ukljucite vijuge ako imate, pa pretrazite sta vam se ubrizgava (sastav). Pa sve se radi da se izazovu neredi na Zemlji. A ljudska prava?

Mirza

Ja bih ga za sva vremena otjerao iz policije.Ko neće da se vakcinise odmah u zatvor.Ja sam imao COVID. ka Amkon lux Joj jeste glupi, za nepovjerovati. Pa vidite li da se vec prica o cetvrtoj dozi a situacija sve gora, bolnice prepune vakcinisanih. Pa hajd' malo ukljucite vijuge ako imate, pa pretrazite sta vam se ubrizgava (sastav). Pa sve se radi da se izazovu neredi na Zemlji. A ljudska prava? ka Maktub<< Glupi bas i nismo. Ali i bolnice su stvarno pune… ali NEVAKCINISANIH. 3 od 100 su vakcinisani… ja cu tako rado iskoristiti tu sansu i nadati se da nisam jedan od ta 3%. Ti se trebas nadati da nisi jedan od 97% koji oboljevaju. Zasto se ne pozoves na ljudska prava u poreskoj ili mozda vise volis da slobodno vozis lijevom stranom ceste… dokle sezu ljudska prava?

Mici

Zakonski nemaju pravo traziti,zastita licnih podataka,to je izvrsenje krvicnog djela,na sudu je presuda na njihovu stetu,novcana kazna ili kazna zatvora

/ Najnovije