Pokrenuta inicijativa za razrješenje Mila Đukanovića: Evo ko je potpisao ovaj zahtjev

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kinez

OPET SU *****CI PREUZELI CRNU GORU.*****ALI STE.

Diktator sa govornim manom je

od 1989 godine na sceni, od komuniste do plagijatora demokratije

Miki

Ako za 30 godina od crne gore nisi napravio bahame onda bolje daj ostavku. A da da, pa napravio si sebi vile na bahamima i kojekude, pardon.

Bosanac

Ove srbende laju na Crnu goru,Kosovo i BiH pocrkat ce lajuci zivotinje genocidne Milo nedaj srbendama nista mogu samo lajat

Miki

Ove srbende laju na Crnu goru,Kosovo i BiH pocrkat ce lajuci zivotinje genocidne Milo nedaj srbendama nista mogu samo lajat ka Bosanac Kosovo je silom oteta teritorija i nato protektorat. Pravi primjer demokratije kako se bez saglasnosti UN otima teritorija bez referenduma od strane usa. Kazu ne priznaju referendum u donbasu a priznaju kosovo na kome nije bio referendum a sada je kasno jer je vecina srba protjerana te ne bi bio legalan. Klasicni cinizam zapadne demokratije od strane americkih ambasadora koji namecu svoju politiku pa ako ne slusas dobijes sankcije.

Miki

Sirija kojoj svakodnevno crpe naftu i odvoze brodovima cija su nalazista pod zastitom vojske je pod sankcijama a un cuti. Belorusija koja ne ucestvuje u ratu je pod sankcijama jer je "proruski nastrojena" ali posto nemaju razlog navode nehumano postupanje prema africkim migrantima u belorusiji? Kuba koja nema sta da jede je pod sankcijama jer je ucestvovala u hladnom ratu (tada je sssr dopremio rakete blizu usa, a kada usa dopremi rakete blizu rusije npr. u ukrajinu onda je to demokratija). Kina je pod sankcijama jer napreduje u tehnologiji mikrocipova. Venecuela je pod sankcijama jer vlast nije proamericka nego neutralna i hoce da prodaje naftu ali ne moze od sankcija, usa hoce *****t da se plati samo proizvodna cijena a ne marža. Iran je pod sankcijama kao najveca muslimanska zemlja cije sunarodnike svakodnevno ubijaju jevreji u palestini a un cuti, amerika podrzava demokratiju ubijanja muslimana. Crna gora bez referenduma uvucena u nato bandu. Itd itd a pitanje je kada ce i bih pustiti niz vodu.

/ Najnovije