Pokrenut postupak za kažnjavanje "TV Happy" zbog Marićevih laži o logorima

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pele

Obzirom sta Maric odavno promovise u svojim emisijama mogli su to i ranije uciniti ali nikad nije kasno

treba

ga zestoko kazniti mada nije normalan

Habuhabuhabu

Nije jedini što karijeru gradi na lažima. Pogan!

Bosanac 100%

Maric je ker koji neprekidno laje......dabogda se njemu i njegovim dogidilo ono sto se dogodilo Bosnjacima i Hrvatima u proslom ratu pa nemora to nazivat genocidom nek naziva bunga zurka.

Bah

Gospodin Marić je za vas talibane iz Bosne drugi svijet! Bosanski primitivni majmuni!

Babo

Hahaha, to Fikret i Satko dolaze da prime vakcine u Srbiju, pa će onda, usput, malo i da se tužakaju i pljuju po Srbima! Neko ih šalje, jer ovi neandertalci nisu to mogli sami ni da smisle! Fuj. Odvratno!

Babo

Hahaha, to Fikret i Satko dolaze da prime vakcine u Srbiju, pa će onda, usput, malo i da se tužakaju i pljuju po Srbima! Neko ih šalje, jer ovi neandertalci nisu to mogli sami ni da smisle! Fuj. Odvratno!

Istina

Što se tiče kažnjavanja zbog objektivnog informisanja, onda bi vas u islamskoj federaciji BiH ,trebalo ukinuti !

Hm

Vi, bošnje, ste se toliko uživjeli u svoje laži , koje su bile ratna propaganda za strance da se uključe u rat i pomognu muslimanima, da , sad mislite da je to stvarno bila istina! Treba neko da vas dozove pameti! Marić samo govori istinu, koju vi ne možete da prihvatite, jer ste se upleli u laži i živite od njih! Nazdravlje!

Gost

Bošnje se ponašaju (trideset godina lažu) kao da oni nisu imali logore za NEMUSLIMANE.

Bosanac 100%

Dabogda maric sa cijelom svojom familijom i porodicom i podrzavaocima bio u ovakvom logoru i koristio sve pogodnosti pa i lijecenje tuberkoloze. Dabogda ga strefilo sve sto je strefilo sve logorase.

/ Najnovije