Podnesena krivična prijava protiv Radoičića: "Takvo oružje posjeduje samo vojska Srbije"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namidak

Suplja prica Srbije.. da su sta zauzeli bili bi heroji tipa Mladić

Sandrica

Pa da je vojska Srbije učestvovala tražili bi Albaniju preko okeana!

Durmo

Pa da je vojska Srbije učestvovala tražili bi Albaniju preko okeana! ka Sandrica think again, Sandrice, praznoglavice.

Gost_Radio_Sarajeva

I tetka iz Tuzle.

Tina

Sramota , na sve nacine hoce da nas ponize

Jana

Ovo je tako zalosmo d sjedne nas advokat ovako nesto i pomislja. Zamislite da Srbi krenu da se bave terorizmom po citavom regionu. A zapravo Srbi sve od sebe djau da se bore na miran dostojanstven nacin protiv terora Kurtija.

Ziko

Možete samo da gledate i placete jer od te optužbe nema nista.

Sasa

Za nas je Radoicic heroj!

Lola

Radoičić je borac koji je zajedno sa Srbima na Kosovu i Metohiji ustao protiv nasilja i terora Kurtija i branili su svoje porodice i svoje domove.

Marko

Kakav spektakl... baš tužni i ružno. Ko je taj što može da tvrdi da " samo vojska Srbije poseduje" neko oružje. Neki novi Lazanski ili šta? Svi u regionu plivamo u moru laži skrojenih s vana.

Nedaaa

Pustanje Radiocica je dokaz da nije kriv. Dok Kurti terorise Srbe na Kosovu, besmisleno je taziti krivicu medji Srbijma, on je samo borac za slobodu!

Guest

Bas je ovaj Radoicic pravi primitivac kojeg ovaj Bosanac vucko pravo iskorištava...

/ Najnovije