Podignuti i MiG-ovi: Nestala nepoznata letjelica koja je uočena iznad Srbije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ce Aca

da baci frtalj parizera na nepoznatu letelicu.

333

Ma ne mogu...hah hahaha haha. @Ce Ili da je posprica majonezom. Ha haha hahaa.

IVA

VULINOVA TETKA SVERCA DROGU:):):):)

visocica 1662

Jos jedna prestava za narod.

Matrixus

Ja mislim ipak da su vanzemaljci koji su došli da se pridruže zemljanima u napadima na AcuPizzu i vascjeli srpski narod sa obje strane Drine. Mitologija u nastavku.

HUKA

Stvarno jadni Srpski svet sve se srucilo na njih. Mozda i Albanci testiraju Bajraktare.

Laž,

Kao i mnoge druge iz ove smrdljive kuhinje. Sačekajmo da vidimo u koje svrhe.

Nostradamus

Pricinilo se...

Slađan

Ma kakve letjelice iznad Valjeva. Ne budimo djeca. Valjevo je uz granicu BiH. Stanje u BiH svi vidimo da je napeto. Gle čuda trening aviona uz granicu. Nije dobro nimalo.

Aca

Ma ne mogu...hah hahaha haha. @Ce Ili da je posprica majonezom. Ha haha hahaa. ka 333 MAMU SAM TI POŠPICAO HIIHIHIHIHI

***

***

HUKA

Kako je ta gvozdjurija ikako poletjela stara preko 40 god. Jos da nesto uoci smijesno. Trebao je AV dici dronove bumerang samoubice.

/ Najnovije