Mitropolit Joanikije pod jakom policijskom pratnjom ispraćen do helikoptera

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Crnogorci su dugo puhali u istu tikvu sa Srbijom. Sve te greške polako dolaze na naplatu.Valja se sad otkinuti od "srpskog sveta".

Gulliverus

SPC je kriminalna organizacija, zlo koje sprema novi zlo!! U službi je propagande iz Beograda, predvodnica zla!! Ako svijet na ovo ne reaguje dok je vrijeme, poslije će biti kasno, oni su već krenuli u novi pohod!!

NB

Stigli Talibani na Cetinje! Da li ima ikakve razlike?

Guest

I samo neka neko kaže da su Albanci neprijatelji Srbije. Albanac Dritan dade Srbiji cijelu državu.   Samo gdje će Dritan za par godina kad mandat istekne? Sigurno će i u Bosni oformiti partiju o dobiti izbore kako bi i Bosnu isporučio Srbiji. Samo naprijed Dritane!!!

Propast

Narod koji nikom ne prizna ono sto za sebe trazi je u stalnom stremljenju ka nepravdi. Nepokolobljivost u zulumu ne moze dovesti nigdje drugo nego u propast.

Govnovijest

SPC je kriminalna organizacija, zlo koje sprema novi zlo!! U službi je propagande iz Beograda, predvodnica zla!! Ako svijet na ovo ne reaguje dok je vrijeme, poslije će biti kasno, oni su već krenuli u novi pohod!! ka Gulliverus<< E ko ti to napisa sad ćeš to stalno ponavljat ko izgrebrani CD

Rox

A sto nije sa traktorcetom...?

Hu

Islamski fundamentalisti komentarišu!

Gdje bi bili vi?

Islamski fundamentalisti komentarišu! ka Hu Da smo to sto kazes, sta mislis da bi ostalo od vas za pet vijekova vladanja?

/ Najnovije