Plenković ugostio Čovića, objavio o čemu su razgovarali

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ravnopravno, legitimno i RECIPROČNO broju pripadnika istog naroda zastupljena. Treba i to dodati.

111

IZBORNI ZAKON D A, ALI NE ZAKON KOJI DIJELI BIH I ZAKON KOJI NE FORSIRA SAMO JEDNU STRANKU -- HDZ.

Yxc

Kaako ce bolestan covjek voditi hdz bih.

kinez

SVE STE VI ISLAMSKI SRBI USRALI KAD STE IZMISLILI IME BOSNJAK??? OD TADA NE POSTOJI IME BOSANAC NI BOSANSKI JEZIK.OD TADA POSTOJE SAMO SRBI HRVATI BOSNJACI JEVREJI ROMI I OSTALI.A STO SE TICE JEZIKA I ON NE POSTOJI KAO BOSANSKI NEGO SRPSKI,HRVACKI,BOSNJACKI I DRUGI JEZICI. I NE SERITE VISE STO VAS IMA VISE KAO STO SU SRBI RADILI U BIVSOJ JUGI ZATO STO SU BILI VECINSKI NAROD.

Najbolje

Najbolje da covic preseli u svoju lipu pa nek tamo mijenja izborni zakon tamo ima podrsku i plenkovica i milanovica

Panzer

Najbolje.Da i tebi odgovorim zašto bi išao u Hrvatsku pa ovo je zemlja i Hrvata i Srba ne samo vas.Nastavite samo sa tom politikom samoizolacije sada ste pored Srba napravili i Hrvate neprijateljima.Biće vam ko u pojasu gaze kad vas Kršćani okruže.Sve vam je to sejdo Komšić napravio.Uživajte

/ Najnovije