Plenković razgovarao sa Zelenskim: Evo šta mu je obećao premijer Hrvatske

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Koja crna EU !? Da USA i UK nisu dali pravovrenenu i efikasnu potporu Putin bi vec tukao po Baltiku a mozda i Kninu ..Koji Plenkovic i k….

A

sta je DR Chirilicni Draganche obecao Putalju?!

OA

Dok ukrajinci ginu Zelenski vec ima milione, marioneta postavljrna da Zrtvuje narod za interese bolesnika.

Ljiljan

Krivousti je tražio još izbjeglica da bi ih mogli pljačkati i uzeti ogromnu lovu od eu,un,unhcer...isto kao što su zaradili na BiH izbjeglicama!

Objektivan i nepristran

>>Dok ukrajinci ginu Zelenski vec ima milione, marioneta postavljrna da Zrtvuje narod za interese bolesnika. ka OA<< Mda. Posljedica je upravo ta, zrtvuje svoj narod za interese Amerikanaca. Sto je najgore, za sada Ameri potpuno uspjevaju! Sad ce prodavat njihov ukapljeni plin dovezen tankerima (!) po 3x cijeni glupim Europljanima, zausput ce i vojnu tehniku preplasenima... Macron ne dâ kod sebe plin crpit frackingom (nije ekoloski...) slazem se da nije ekoloski, ali je li ekoloski plin iz frackinga kupovat od Amera? A koliko ono TONA C02 izbaci tanker dok preplovi Atlantik? Hoce li i njima CO2-taksu puknut kad se bude kupovao tanker kao sto gradjane kerepi za svaku KS "previse" pod haubom, a :))? Hipokrizija odvrnuta na najjace... Zalosno... Koji god sistem dodje na vlast, svaki do sada se pokazao vise losim nego dobrim. Neki cak vrlo losim.

Nikolica s prikolicom

Ukrajinci su naš bratski narod. I Rusi su, naravno, ali ih sad predvode pogrešni ljudi, koji čine neviđeno zlo. Slava Ukrajini!

Nikolica s prikolicom

@OA, ta nije Zelenski već napao i Moskvu? Kržarku "Moskva" je potopio, zna bit da mu još svašta padne na pamet. :))

/ Najnovije