Plenković: Oluja omogućila mir i u BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

Boske

Predsjedniče ,ja Bošnjak sam od listopada 1991 .godine bio pripadnik HV ,demobilizirao sam se u travnju 1994. a nakon što se dalekometno topništvo moralo povući 25.km od prve linije.Cijeli rat sam proveo na položajima u Slavoniji ,branio sam Hrvatsku čak i onda dok su neki Hrvati napadali moju domovinu BiH.Mobiliziran sam ponovo pred VRO Oluja krajem Srpnja 1995. točnije 27.srpnja.Predsjedniče po Ustavu RH zadatak Hrvatske vojske je zaštita Hrvatske od agresije a to je 1995.godine značilo da HV mora osloboditi Hrvatsku i ispiniti svoju svetu dužnost.Dakle Predsjedniče mi smo oslobađajući okupirani hrvatski teritorij došli na međunarodnu granicu sa Republikom BiH .Na dosta mjesta i pravaca pripadnici HV su se sreli sa pripadnicima 5.Korpusa Armije RBiH u dubini hrvatskog teritorija .Akcija je bila koordinirana sa 5.Korpusom Armije RBiH pa su i oni krenuli u oslobađanje teritorija RH sa kojega su njih 1204 dana napadali korpusi srpske vojske tzv.RSK.Predsjedniče da je tamo umjesto Bihaća ,Cazinske krajine bio Atlanski ocean a između njega i HV da je bila RSK mi bi je po Ustavu RH morali ići osloboditi i integrirati u RH. Hvala svima koji su učestovali u VRO Oluja ,svima koji znaju istinu a od ovih bukača nemogu dobiti prostora za kazati je.Ko razumije ,razumio je.

Anemicar

Bjegunci od obrane svoje domovine i to jedan u Brisel,a drugi u Paris na zamolbu svojih oceva,a koji su bili milanovic stjepan planer ubojstava hrvatskih nacionalista po svijetu,a plenkovic mario rezervni oficir udbe; tudjman ih je "spasio" odlaska u borbene jedinice da bi danas obadvojica pokusavala pisati povijest rata od 91 do 1996.Hag je uglavnom sve to istrazio i sad samo netko sposoban i korektan mora to pretocit u knjigu na jezike regije.Moze se posluzit i cuvenim hrvatskim generalom Bobetkom zvanim kestenjar i procitat njegovu knjigu i razloge zasto je sa svojom vojskom stigao u Mostar ruseci i paleci sve pred sobom.

Panzer

Bošnjo ti je zadnje smeće od ljudi,nezahvalno,puno mržnje i zavidno.

DUDEK Krivousti Njofra

***

DUDEK Krivousti Njofra

Predsjedniče ,ja Bošnjak sam od listopada 1991 .godine bio pripadnik HV ,demobilizirao sam se u travnju 1994. a nakon što se dalekometno topništvo moralo povući 25.km od prve linije.Cijeli rat sam proveo na položajima u Slavoniji ,branio sam Hrvatsku čak i onda dok su neki Hrvati napadali moju domovinu BiH.Mobiliziran sam ponovo pred VRO Oluja krajem Srpnja 1995. točnije 27.srpnja.Predsjedniče po Ustavu RH zadatak Hrvatske vojske je zaštita Hrvatske od agresije a to je 1995.godine značilo da HV mora osloboditi Hrvatsku i ispiniti svoju svetu dužnost.Dakle Predsjedniče mi smo oslobađajući okupirani hrvatski teritorij došli na međunarodnu granicu sa Republikom BiH .Na dosta mjesta i pravaca pripadnici HV su se sreli sa pripadnicima 5.Korpusa Armije RBiH u dubini hrvatskog teritorija .Akcija je bila koordinirana sa 5.Korpusom Armije RBiH pa su i oni krenuli u oslobađanje teritorija RH sa kojega su njih 1204 dana napadali korpusi srpske vojske tzv.RSK.Predsjedniče da je tamo umjesto Bihaća ,Cazinske krajine bio Atlanski ocean a između njega i HV da je bila RSK mi bi je po Ustavu RH morali ići osloboditi i integrirati u RH. Hvala svima koji su učestovali u VRO Oluja ,svima koji znaju istinu a od ovih bukača nemogu dobiti prostora za kazati je.Ko razumije ,razumio je. ka Boske Šta će drugo uzpejci i katolički teroristi nego lagati...nego Cviljavi bi trebalo da zna.koliko je turcin i irance dao Krivoustom kalasnjikovih da bi jedan dobila ARBIH. ..se.re.cvi.ljavi mrzitelj. Islam

DUDEK Krivousti Njofra

***

Jole

Bošnjo ti je zadnje smeće od ljudi,nezahvalno,puno mržnje i zavidno. ka Panzer nasimpu se ti bosnji i gledajte svoja posla..hastal vam hastal vam

/ Najnovije