Plenković: Bitno je da se svi u BiH osjećaju dobro

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sve se bolji osjecaji u BiH bude, kako je EU preuzela stvari u ruke a vi gubite uticaj prljavi i nacisticki.

ohO

Chibe

gost urednik

opet ga ovaj europejac zavlači - konta glupi Bosanci opet ce nasjesti… U Hrvatskoj neka gradi uspješan konstitutivni model.;; Europljani,su licemjerni, ali ne i glupi, ako bi podržali hegemonističke aspiracije Hrvatske i Srbije… zapalili li bi vatru konstitutivnosti u cijeloj Evropi. Bosanci , kad tad dodju svim fašistima glave

Tango

Plenkovicu osjecaju li se Srbi dobro u Hrvatskoj?

Habuhabuhabu

Ne mogu se svi osjećati dobro jer se jedni moraju osjećati bolje zato što, i pored svega što im se desilo, neko je zapisao da će oni biti rahat.

Hajmo lova

Ma evo turistička sezona je i u BiH i u HR, pa bi svima trebalo biti bolje. Tako bi i diplomate trebale bolje birati riječi koje govore.

/ Najnovije