Pećanin na Twitteru podijelio post o mogućem dolasku Putinovog špijuna kod Vučića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma pusti

Nije ovo 92 kad smo imali 100 do 200 lovackih pusaka,i inprovizovanih naprava.imamo mi dobro opremljenu vojsku,a i kosovo ima otvoren put nauruzanju iz albanije.mirno spavajte,nemaju oni vise m... napasti.oni smiju samo na civili i genocide pravit.

Pusti

ti to,ma pusti!Treba stalno upozoravati na govor i akcije komsija sa istoka.Mozda tako nasima dodje iz g....e u glavu?!

Kako

Taj spijun ne bi dolazio za dobro Balkana nego da naredi vucicu kada da zapali regiju i odvrati fio paznje sa Ukrajine.Jest da je vucic i njehova ekipa slicka putinu i njegovoj marvi,ali nemogu vjerovat da je toliko mahnit da izaziva ponovno bombardiranje srbije.Njemu na znanje i ostalim poput dodika milanovica covica te ostalih nosac aviona Truman je opet dosao u jadransko more.

Guest

Guest Hoce li biti opet trumanovih jaja u prahu?

Koordinate smrdije su ukucane u sistem UNISTITI! Vuck nayebalibste!Bit cete poravnati u prvom talasu!!

.

Konacno cete biti istrebljeni!

.

Azazel

Nista mi ne radi nasao ali je odvratanodvratan poput Scepe, Zlog Patuljka - dupljak ministra

rusija nemoze dozvoliti da nato joj bude ispred vrata

nije ni rusija natu pred vratima baba nata bi mogla da se smiri malo

Ljiljan

Smrdiju treba pod hitno bombardovati da se smire tenzije među narodima,koordinate su poznate nato-u a već su I ukucane!

Bosanac

Treba napast GENOCIDNU TVOREVINU iskoristit ovu priliku dok smrdljivi rusi gube u Ukrajini nemaGENOCIDNA TVOREVINA trenutno rusku zastituajmo napast GENOCIDNE ZLOCINCE iz GENOCIDNE TVOREVINE

Hmmm

Nije ovo 92 kad smo imali 100 do 200 lovackih pusaka,i inprovizovanih naprava.imamo mi dobro opremljenu vojsku,a i kosovo ima otvoren put nauruzanju iz albanije.mirno spavajte,nemaju oni vise m... napasti.oni smiju samo na civili i genocide pravit. ka Ma pusti što jest jest koristit zamke za medvjede je bilo genijalno to cu dat za pohvalu

/ Najnovije