Pauk u Splitu digao automobil ukrajinskih tablica, slučaj izazvao raspravu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tojeto

To je jedan od onih koje je zelenski pustio da pobjegnu,očito je da je lovas i oligarh.Čim su bogataši pobjegli zelenski je zabranio svim muškarcima između 18 i 65 godina da napuštaju Ukrajinu, dakle sirotinja nek je brani i gine,a kad završi rat lovasi ce doći natrag i pričati bajke.

Ma

Ja ba, treba ih nagraditi jer su ispunjavali agendu koja je zapocela koronom. U ijali civile 8 godina, slavili naciZam i to javno, i sad im eu klice naci pozdravom iz drugog svjetskog rata, a mi svi slijepi.

@Tojeto@Ma

Koje ste vi ljudsko smece i kuga planete. Uvijek necije sluge.

Ja tupsonskih komentara po fb-u...

Taj nije izgubio nista, ispalindzo se prvog dana iz UA sa debelim SUV-om, lova do krova, sad profitira po Jadranu. Gledam ih ovdje kako se sepure i paradiraju. A zemlja im je bila otvorena prvih para dana dok najbogatiji pobjegnu, a onda su sami zatvorili granice da sirotinja mora u rat. DJUBRAD.

/ Najnovije