Parlament Crne Gore usvojio Rezoluciju o Jasenovcu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Čisti kretenizam, nazor revizionizam samo da bi se neki predvođeni nacionalističko-ekspanzionističkim projektom prikazivali kao najveće žrtve ali iz razloga sadašnje dnevne politike a ne zbog nekih historijskih događaja koje niko ne osporava. Zašto takvu rezoluciju nisu zahtijevali npr deset godina nakon II Svjetskog rata nego nakon osamdeset godina, kao tadašnje žrtve će zasjeniti ove nedavne koje su ti isti i počinili i uzrokovali. Bolesno skroz.

tttt

Zašto takvu rezoluciju nisu zahtijevali npr deset godina nakon II Svjetskog rata nego nakon osamdeset godina, kao tadašnje žrtve će zasjeniti ove nedavne koje su ti isti i počinili i uzrokovali. Bolesno skroz. ka Matrixus<< Zato što smo deset godina posle II svjetskog rata bili svi zajedno u istoj državi, i zato što su bile drugačije političke prilike. Isto pitanje možeš da postaviš i o zločinima 90ih i rezoluciji o Srebrenici, zašto je sada potegnuta. Žrtve rata u politici služe kao sredstvo za trgovinu interesima, bez obzira da čli se radi o žrtvama u Srebrenici, Holocaustu, Jasenovcu ili Ruandi, to je svakome jasno.

Nadimak

Kakav genocid?? Nista se ne pika bez valjane sudske presude svjetskih sudova. Ostalo jedupljak.

Šah-mat!

Nakon okončanja stogodišnjeg rata s Japanom, crnogorcima se otvara mogućnost da sve svoje snage pre grupiraju na EU front.

Srbi-AV

Imaju sami sa sobom problem. Samo ih pustite da krčkaju u vlatitom sosu.

***

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Jasenovac

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Svakako

slijedi proslava

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije