:) / Paola radi na kamionu i poručuje: Nema toga što žena ne može!

31. 01. 2022. u 11:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Paola Zlodi odrasla je u Šiljakovini kod Velike Gorice u Hrvatskoj, a nakon osnovne škole školovanje je nastavila u Školi za cestovni promet u Zagrebu, gdje je postala profesionalna vozačica kamiona.

"Ljubav prema kamiona rodila se zajedno sa mnom, odrasla sam uz kamione jer se otac bavio time te sam mu ja uvijek bila pratnja. Već s 14 godina sam prvi put sjela za volan kamiona i okušala se u vožnji, a upravo sam tatu prvog provozala", ispričala je mlada Paola za Cityportal.hr.

S ocem je provodila većinu slobodnog vremena u djetinjstvu. Iako je razmišljala i o tome da bude kozmetičarka, ljubav prema kamionima je ipak prevladala.

"Različiti su pogledi muškog roda, od podsmijeha i okretanja očima do divljenja. Srećom, većina mojih kolega su oni koji znaju da vještine vožnje nemaju nikakve veze sa spolom", dodaje.

Trenutno radi u jednoj građevinskoj firmi.

"Radim na kamionu kiperu i jako sam zadovoljna jer me ekipa prihvatila te sam dosta toga naučila uz njih. Ustajem u pola šest ujutro, spremim se i krećem prema firmi u kojoj preuzimam kamion. Nakon toga odlazim na utovar, ispunim sve papire i tad sam spremna na vožnju do mjesta za istovar. Većinom vozim po Zagrebu i okolici, radno vrijeme mi završava u 16 sati te vraćam kamion u firmu i krećem kući", prepričala je svoj dan.

U budućnosti bi, kaže, voljela osnovati svoju prijevozničku firmu.

"Nema toga što žena ne može napraviti, nikad ne gubite samopouzdanje, budite uporne i radite ono što volite", poručila je na kraju.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA