Ovo je moje lice: Doktorica objavila fotografiju koja će vas stisnuti oko srca

Radiosarajevo.ba
Ovo je moje lice: Doktorica objavila fotografiju koja će vas stisnuti oko srca
FOTO: Facebook / Dr. Martina Selec

Stiglo je lijepo vrijeme koje vas nadahnjuje da obučete tenisice, nađete se s prijateljima i provedite dan na otvorenom? Razmislite malo bolje.

Pogledajte u lice doktorice Martine Selec, specijalistice anesteziologije, reanmatologije i intenzivnog liječenja iz Županijske bolnice Čakovec, piše dnevnik.hr. 

Ova je doktorica objavila fotografiju svog lica na Facebooku nakon što je četiri i po sata nosila zaštitnu masku.

"Jel vam ovo išta znači? Meni da. Danas sam intubirala i pratila u transportu za Kliniku covid suspektnog pacijenta. Ovo je moje lice nakon 4.5 h nošenja maske. Sutra budem možda imala i pokoju masnicu. Ostanite doma, ne izlažite se riziku zaraze. Ne družite sa prijateljima. Ovo sve će proći, samo da svi preživimo! Čuvajte sve vulnerabilne pacijente, čuvajte vaše bake i djedove. A vi iznad 60 godina, budite pametni, vi tek trebate ostati doma", napisala je uz fotografij te dr. Selec te je odala počast svim zdravstvenim radnicima koji učestvuju u liječenju pacijenta s koronavirusom.

Njena objava podijeljenja je više od 1.000 puta. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije