Elma Elfić Zukorlić: Obdukcija potvrdila, muftija Zukorlić umro prirodnom smrću

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Iskreno,*** za ovim rahmetlijom! Popustite brate, vijesti o njemu su u rangu vijesti o onim seljankama iz Goražda, sa kojima nas terorizirate svaki jeb.ni dan!

Habuhabuhabu

Ova se odmah isprsila da je jedina ona imala informaciju. Sada će ispasti najbolja od svih n-žena. Svašta.

Miki

Izuzetno rijedak primjerak pametnog muslimana i politicara koji je realno shvatao doba u kome se nalazi a to je doba kapitalizma i kotisti a ne medjunarodne ljubavi jelte. Za razliku od komsija mu bosnjaka koji slijepo vjeruju u bakirovu pricu da ce im tamo neki zapad i amerika sve dati samo da udju u nato i potpisu papir posle kog nema nazad a nakon toga bi bih postala nestabilna sto amerima odgovara. Gospodin je kolo vodio u svoju zemlju i nije se prodavao za šaku dolara da ce jesti zlatnim kasikama ako proda sve ili slijepo vjeruje zapadu za razliku od komsija naravno.

Pehlivan

Izuzetno rijedak primjerak pametnog muslimana i politicara koji je realno shvatao doba u kome se nalazi a to je doba kapitalizma i kotisti a ne medjunarodne ljubavi jelte. Za razliku od komsija mu bosnjaka koji slijepo vjeruju u bakirovu pricu da ce im tamo neki zapad i amerika sve dati samo da udju u nato i potpisu papir posle kog nema nazad a nakon toga bi bih postala nestabilna sto amerima odgovara. Gospodin je kolo vodio u svoju zemlju i nije se prodavao za šaku dolara da ce jesti zlatnim kasikama ako proda sve ili slijepo vjeruje zapadu za razliku od komsija naravno. ka Miki Muftija je bio srmdljivi srbijanski i nacionalistički ološ, baš poput tebe, ekstremno desno smeće!

"nije bilo lahko" - AMPAK TUDI LAHKO? Je li ovo Slovenski?

"lahko" - LOL :)))

Guest

Guest Tvoja se ne pika imaju jos tri njegove zene. Ali ona vjencana je bitna vi tri ste promjena uzitka.

Aha

Ova Elma ako ne crkne od vlastitiog osjecaja ponizenosti kojeg pokusava zataskati svojim JA u medijima, nece ni od cega drugog.. Odavno ogavnije i podmuklije bice nisam vidio..

Gost

Boze svasta...Hoce reci da je ona kao sad neka "faca" zato sto je jedina znala dijagnozu svoga muza.. Ne mogu da vjerujem koliko se uzdize i koliko je ponosno jadna, nevjerojatno... Moja Elma, spusti se sine i ne pravi vise budalu od sebe.. Imao je Muftija jos jednu suprugu i djecu sa istom, pa valjda i ta zena postoji.. Zasto se ponasas kao da si jedina?!!

Gosca

Boze svasta...Hoce reci da je ona kao sad neka "faca" zato sto je jedina znala dijagnozu svoga muza.. Ne mogu da vjerujem koliko se uzdize i koliko je ponosno jadna, nevjerojatno... Moja Elma, spusti se sine i ne pravi vise budalu od sebe.. Imao je Muftija jos jednu suprugu i djecu sa istom, pa valjda i ta zena postoji.. Zasto se ponasas kao da si jedina?!! ka Gost Ma znali su i ostali clanovi porodice, sam Usame je javno govorio da je otac imao zdravsvenih problema, na svakom snimku je to isticao.. ali ova pati sto je muftija pored nje imao jos dvije zene i dvije porodice pa pokusava u svakom govoru da naglasi kako je ONA ta koja je glavna, najvaznija, jedna jedina... ne prihvata cinjenice, pa se vice u medijima" ja, ja , ja.. MOJ muftija.. " treba joj pomoci..

/ Najnovije