Otkriven uzrok požara u Tučepima: Uhapšen stariji muškarac (65)

1
Radiosarajevo.ba
Otkriven uzrok požara u Tučepima: Uhapšen stariji muškarac (65)
Foto: Slobodna Dalmacija / Požar u Tučepima

U odnosu na požar koji je jučer izbio na području Gornjih Tučepa policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti iz nehaja.

Provedenim uviđajem utvrđeno je kako je centar požara kraj košnica gdje je spomenuti 65-godišnjak ranije toga dana odbacio žar iz dimilice i polio ga vodom, prenosi Jutarnji List.

Slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Uživo iz Trnave s utakmice Konferencijske lige: FC Spartak - FK Sarajevo 0:0

Uživo iz Trnave s utakmice Konferencijske lige: FC Spartak - FK Sarajevo 0:0

Podsjetimo, Vatrogasci i dalje aktivno rade na sanaciji požara u Splitsko-dalmatinskoj županiji, gdje je na području Tučepa došlo do aktivacije dijela požarišta, kao i u Šibensko-kninskoj u kojoj je izbio novi požar, izvijestila je u srijedu Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ).

Na području Tučepa došlo je do aktivacije dijela požarišta. Uz 247 vatrogasaca i 58 vozila, na požarište iz zraka djeluju dva air tractora i jedan kanader, javlja Hina.

Zbog promjene smjera vjetra, došlo je do razbuktavanja na jednom dijelu i požar se širi sjeveroistočno. Na požaru djeluju dva kanadera, 106 vatrogasaca s 36 vozila.

🛑 TUČEPI VEČERAS! Ljudi, ovo je strašno. Pred vatrogascima iz cijele Dalmacije je teška noć. Ako i vi imate videa ili fotografije požara pošaljite u naš inbox ili na mail portal@slobodnadalmacija.hr

Posted by Slobodna Dalmacija on Tuesday, July 30, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije