Otkad su kupili kuću svaki dan im prijete: "Gube muslimanske, đubre, umukni"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Ocigledno je da tu niste dobrodosli, prodajte kucu i idite na neko pitomije mjesto, gdje vam glava nece stalno biti u torbi zbog tih divljaka.

XY

Ostavi mi njihovu adresu Rasime, i vidjet ces im smrtovnice na tarabama za manje od 5 dana!

Maktub

Ocigledno je da tu niste dobrodosli, prodajte kucu i idite na neko pitomije mjesto, gdje vam glava nece stalno biti u torbi zbog tih divljaka. ka Gh Preporucujem Istru. Uvijek je bila crvena. No, problem je dublji. Ta gamad je ustaski nastrojena (uvijek bili, ali nisu smjeli pisnuti za vrijeme Jugoslavije). A njihova vlast suti. Dragi Kadici, idite do vrha. Pismo Milanovicu koji, izgleda konzumira gljive ludaje , njonji Plenkovicu, Sudu u Strasburu, itd. I insistirajte na odgovoru.

@Gh

Ne mogu da vjerujem da si ti ovo napisao. Razumno.!!

Riko

To nije iznimka u Hrvatskoj, pogotovo u Dalmaciji da se tako odnose prema Bosnjanima. Ne kupujte kuce, ne trosite svoje novce tu, ako zivite u Svedskoj i inace EU, mozete kupiti kuce i u Italiji, Francuskoj, Spanjolskoj, Grckoj itd. Zasto morate kupovati u Hrvatskoj? Zasto bi vi trosili vase penzije iz Svedske u Hrvatskoj? Neka oni jedu korijenje dolje i neka idu u Irske, a vi svoje novce trosite u drugoj drzavi. Inace za taj slucaj, prodjite sve sudske instance u Hrvatskoj, a onda Strasbourg. Tamo ce te dobiti odstetu od Hrvatske jer ovo nije iznimka, ovo je udruzeni zlocinacki poduhvat.

Gost

Ova vijest doprinosi suživotu.

BosnjackiUzdol

Ovo su vam Hrvati, i onda neko iz Nase stranke dodje i kaze Budimo dobre komsije. Sa ovakvima su Mlaco i Selmo Cikotic u Bugojnu najbolje uradili.

On

Kud si otisla gore u pm.

071

@Uzdolu, između tebe i ovakvih očigledno nema puno razlike, i nama normalnima je gledati da smo makar tri kuće dalje i od tebe i od njih.

Neko iz mase

Zadar sa okolinom je ustaško leglo. Ljudi koji su kuću kupili morali su se raspitati bolje. Kuću su trebali kupiti isključivo u Istri a taj dio Dalmacije na potezu od Zadra do Splita izbjegavati u najširem luku.

/ Najnovije