Otac djevojčice koju je ubio Kosta K.: "Na psihoterapiji su djeci puštali narodnjake"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Deba

De ba ohani. Nisu Turci dovukli Srbe . Srbi su tu bili odavno. Turci su dovukli nase Vlahe. Srba nije bilo u Bosni , Bosnjani muslimani su sluzili u ratovima i trebalo im je radne snage. Zato su dovlacili Vlahe . Cak Milos Obilic ima ukaz kojim zabranjuje da Srbin zeni Vlahinju. Na zalost desila se srbizacija nasih Vlaha i tako i oni postase Srbi . Kad su Austro Ugari dosli u Bosnu radili su popis stanovnistva. Zapisali su da tu zive i pravoslavni koji sebe zovu Vlasima.

Tacnost

Gospodine, duboko saosecam i kao čovek i kao roditelj.Tuga je nepodnošljiva. Međutim,kada ste već imali snage da se pojavite u javnosti,zar nije ,istine radi,bilo korektno da ste pozvali i videli se sa doktorom.Licno poznajem doktorku.Ispricala je šta se dogodilo.Istina je uvek negde u sredini.Niti je ona samovoljno puštala muziku,niti je rekla to što joj se ,,stavlja ******,, niti na taj način. Nije korektno napadati doktorku niti bilo koga,a pre toga neutvrditi ili makar pitati drugu stranu šta se dogodilo.Oprasta Vam se,jer smatram da niste u mogućnosti da realno sagledate činjenice.Vasa tuga,kao i tuga ostalih roditelja je tuga svakog stanovnika naše lepe otadžbine.Nastradaloj deci mir i spokoj i da ih niko,ali niko nikad više ne zloupotrebljava.Andjeli neka ih čuvaju

/ Najnovije